Lidt om SMSKlub

Man skal gøre det man er god til! Derfor er SMSKlub skabt som en nem og enkel kundeklub alle butiks ansatte kan finde ud af at betjene! Det giver mere tid til at holde butikken kørende, samtidig med man får en nem og tilgængelig markedsføringsplatform.

Det skal virke hele vejen rundt

SMSKlub.dk er en kundeklub der arbejder sammen med din kasse, og din webshop. Dine kunder får en følelse af at det virker hele vejen rundt!
Dine kundeklub medlemmer får fordele uanset hvor de handler, og du kan markedsføre dig fra et sted, nogle kalder det omni-channel, vi syntes bare det giver god mening!

Det skal være mobilt

Din kundeklub skal være mobil! Både for dig, og for din kunde.
Du skal kunne betjene din SMSKlub kundeklub hvad enten du står med en computer eller en iPad!
Din kunde skal have markedsføringen hvor han er, med en SMS! Og medlemskortet, det kan du klippe midt over, det laver vi til en SMSKlub App, så vi dropper det gamle plastikkort.

Det skal give god mening

Din kundeklub skal give værdi for dig, og for dine kunder!
SMSKlub skal kunne tjene sig selv hjem, og indenfor en overskuelig fremtid, dine medlemmer skal handle mere, og de skal være glade for at handle i din butik!
SMSKlub kan sørge for at dine medlemmer er bevidste om din butik, hvad der sker, og at de kommer igen! Til gengæld skal du hjælpe med budskabet, og at de får en god oplevelse når de handler.

Men tag ikke ordet for gode varer, test det gratis af først!

Kontakt SMSKlub.dk

Generelle forespørgsler:
hi@smsklub.dk

 
+45 71 99 44 88

Service og support:
support@smsklub.dk

Hvem står bag SMSKlub.dk

Mads Vestergaard

Direktør / Udvikler

Med mere end 10 års erfaring indenfor SMS Markedsføring og kundeklubber er jeg garant for at lave den bedste kundeklub der passer på små og mellemstore butikker.

+45 42 600 800 / mnv@smsklub.dk

Mikkel Overgaard

Konsulent

Som forhandlerkonsulent står Mikkel for kontakten med vores forhandlere. Han sikrer alle gængse kassesystemer snakker sammen med SMSKlub, og kan også hjælpe med dit POS system.

+45 42 600 100 / mo@smsklub.dk

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.