Husk Mors Dag, Søndag d. 12 maj! Brug din kundeklub og markedsfør Mors Dag tilbud

Husk Mors Dag, Søndag d. 12 maj! Brug din kundeklub og markedsfør Mors Dag tilbud

Mors Dag er en oplagt markedsføringsmulighed. Du kan med fordel både markedsføre dig til dine allerede eksisterende kunder, der har en mor de skal fejre. Men du kan også markedsføre dig direkte til mødre med specielle Mors Dag tilbud. Så husk Mors Dag søndag d. 12 maj!

SMS markedsføring med Mors Dag tilbud

Du kan med fordel oprette Mors Dag tilbud, hvor du giver rabat på udvalgte varer. Du kan nemt og hurtigt nå ud til alle dine medlemmer ved at sende en simpel SMS. Husk at brug emojis for at sprede en god stemning.

Kupon med Mors Dag gave

Du kan nemt oprette en kupon i SMSKlub. En kupon kan kun bruges en gang, og så er den elektronisk og nem at indløse. Du kan sende den ud med SMS markedsføring, hvor du kan segmentere og på den måde ramme f.eks. kvinder i alderen 25-65+. Så sikre du dig at det kun er din målgruppe du sender kuponen til.
Du kan bare give mødrene en lille ting, men det vil alligevel gøre at dine kunder får en positiv relation til din butik, samtidig med at de kommer ned i butikken. Når de først er nede i butikken har du en god mulighed for at lave mersalg, eller præsentere nogle Mors Dag tilbud.

SMS markedsføring til medlemmer

Send SMS markedsføring til dine medlemmer. Du kan med fordel sende en venlig påmindelse, og samtidig præsentere nogle af dine tilbud, som er den perfekte Mors Dag gave.

Kom igang med at brug din kundeklub

Hvis du ikke har en kundeklub kan du få en GRATIS demo af SMSklub her.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.