Derfor skal du have en APP til din kundeklub

Derfor skal du have en APP til din kundeklub

En APP til din kundeklub kan byde på mange smarte funktioner, som kan gøre dine kunder endnu mere loyale. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor kundeloyalitet og vi kan derfor hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning, som giver værdi for dine kunder. I dette indlæg har vi samlet de bedste funktioner, som med sikkerhed også kan give værdi i din kundeklub.

Funktioner i en APP til din kundeklub

Medlemskort
Du kan gøre medlemskortet elektronisk, så slipper dine kunder for at skulle have et plastik kort med sig. Det elektroniske medlemskort er nemt at finde i APP’en, og det er ikke mindst nemt at scanne på kassen.

Stempelkort
Ved at oprette stempelkort til produkter som ofte sælges, giver du dine kunder en tilknytning til din butik. F.eks. kan du give dine kunder hver 10. kop kaffe gratis. Stempelkortet oprettes nemt, og kører helt automatisk sammen med kassen. Klippene gives ved at sælge bestemte varenumre og indløses ved at oprette et 0,- produkt med andet varenummer. Kunderne kan nemt se hvor mange stempler de har i APP’en.

Vise opsparet bonus
Hvis du giver dine kunder bonus er det godt at minde dem om hvor meget de egenligt har opsparet i bonus. Kunderne kan nemt selv tjekke det i APP’en.

Vise kvitteringer
Med en APP til din kundeklub kan du nemt og simpelt samle alle din kundes køb i APP’en, hvor de kan se kvitteringerne fra deres tidligere køb i din butik.

Vise kataloger
I kundeklub APP’en kan du lægge dine nyeste kataloger ind digitalt. På den måde får du dine seneste tilbud ud i dine kunders lommer.

Sende PUSH beskeder
En vigtig funktion er PUSH beskeder, hvor du kan sende notifikationer ud til medlemmerne af din kundeklub. Du kan f.eks. minde dem om hvor meget de har opsparet i bonus, eller at de kun mangler 3 stempler før de kan få en gratis kop kaffe. Du kan også sende en PUSH besked ud hvor medlemmerne af din kundeklub kan se dine fødselsdagstilbud under kataloger.

”BEACON” teknologi sender en notifikation når dine kunder går forbi din butik
”BEACON” teknologien er en af de nyste tendenser indenfor retail. Med denne funktion kan du sende en PUSH besked til medlemmerne af din kundeklub når de nærmer sig din butik. Her kan du f.eks. påminde dem om hvor meget de har opsparet i bonus.

Få gang i din kundeklub med din helt egen APP

Der er mange muligheder hvis du har en APP til din kundeklub. Hvis du har en APP til din kundeklub, giver du først og fremmest en værdi til dine kunder, da du gør det nemmere for dem at være medlem af din kundeklub. Desuden kan se frem til en langvarig besparelse hvis du hidtil har brugt penge på stempelkort og plastisk medlemskort.

Vil du høre mere om en kundeklub med din helt egen APP til din butik?
Vi er klar til at hjælpe dig, og vi kan hjælpe dig med at få den APP til din kundeklub, så du kan sælge mere og få mere loyale kunder. Du kan også prøve en GRATIS demo, hvor du på egen hånd kan opleve hvor nemt og simpelt SMSKlub er.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.