Slå rekord Black Friday d. 29/11 med din kundeklub

Slå rekord Black Friday d. 29/11 med din kundeklub

Black Friday går løs på fredag. 2019 forventes at være det hidtil bedste år hvor salget når nye højder i butikker og webshops. For at du får den bedst mulige Black Friday anbefaler vi at du får aktiveret din kundeklub med SMS markedsføring.

Planlæg din SMS markedsføring

Med SMSKlub kan du nemt og simpelt opsætte SMS kampanger i god tid. Du kan allerede nu opsætte en SMS, der er indstillet til at blive sendt 2 dage før. Samtidig kan du også opsætte en SMS, der er indstillet til at blive sende når du åbner.

SMS markedsføring 2-5 dage før Black Friday

SMS markedsføring når du åbner Black Friday

Pynt butikken op og gør Black Friday til noget specielt

Sørg for at gøre Black Friday til noget specielt i din butik, det kan du gøre ved at pynte butikken op udenpå og indeni. Ved at pynte butikken op udenpå sikre du nemlig først og fremmest at passerende bemærker din butik. Hvis du også gør det hyggeligt og stiller lidt drikkelse og snacks frem sørger du samtidig for at kunderne bliver længere i din butik – Og dermed har du længere tid til at sælge til dem.

Brug Black Friday til at få flere medlemmer af din kundeklub

Til Black Friday får du med sikkerhed mange kunder i butikken som ikke er medlemmer af din kundeklub. Derfor er det en oplagt mulighed for at få de nye kunder til at blive medlem af din kundeklub.

Har du endnu ikke en kundeklub?

Hvis du endnu ikke har en kundeklub kan du prøve en gratis demo af SMSKlub herunder.
Har du brug for råd og idéer til hvordan du bruger din kundeklub til Black Friday er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.