Brug din tøjbutiks kundeklub og få mere loyale kunder

Brug din tøjbutiks kundeklub og få mere loyale kunder

Med en kundeklub til din tøjbutik får du mange nye muligheder for at give ekstra værdi til dine medlemmer. Hvis du bruger din kundeklub, kommer du til at sælge mere til dine medlemmer af din kundeklub. Kontakt os i dag.

APP til medlemmerne af din kundeklub

Med en APP til din kundeklub får du muligheden for at komme direkte ned i lommerne på dine medlemmer af din kundeklub. En APP til din kundeklub bliver designet så den passer ind i din butiks visuelle identitet.

Udvalgte funktioner
PUSH notifikationer
Du kan nemt sende en direkte PUSH besked til de medlemmer af din kundeklub, som også bruger din APP. Du kan f.eks. sende en PUSH besked hvor du fortæller din kundeklub om dit nye katalog, som de nu kan finde i APP’en.

Fremvis kollektioner i kataloger
Få gjort dit nyeste katalog let tilgængeligt for medlemmerne af din kundeklub. De kan nemt og simpelt finde kataloget i APP’en. Det er super nemt for dig at uploade kataloger til APP’en, og kunderne kan med det samme se det nyeste katalog.

Stempelkort og bonussaldo
APP’en giver medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub et overskueligt overblik over hvilke stempelkort de har, samt hvor mange stempler de har indsamlet. Det samme gælder naturligvis for bonus, hvor dine medlemmer kan se hvor meget bonus de har opsparet i din tøjbutiks kundeklub.

Nem tilmelding af nye kunder til din tøjbutiks kundeklub

For at en kundeklub kan skabe mest muligt værdi til din tøjbutik er det vigtigste at der er mange medlemmer. Med SMSKlub er det gjort så nemt som muligt for kunderne at tilmelde sig din kundeklub.

Hurtigt og simpel oprettelse direkte på kassen
Når du ekspederer en kunde ved kassen, spørger du om de er medlem af tøjbutikkens kundeklub. Hvis de allerede er medlem, skal kundens telefonnummer blot indtastes ellers skal kundekortet i APP’en scannes. Hvis kunden ikke er medlem, er det en oplagt mulighed for at få et nyt medlem. Det er hurtigt og nemt at oprette et nyt medlem. Kundens telefonnummer skal blot indtastet på kassen. Bagefter får kunden en SMS med et link til oprettelse, her acceptere de også dine betingelser.

Tilmelding ved at sende en SMS besked
Kunder kan også blive medlem af din tøjbutiks kundeklub ved at sende en SMS. Bagefter får de en SMS med link til oprettelse.

Tilmelding online på Facebook eller hjemmeside
Dine kunder kan selvfølgelig også blive medlem af din kundeklub online på din Facebook side eller på din hjemmeside. På din Facebook side kan du få en ekstra fane, hvor dine Facebook følgere kan blive medlem af din tøjbutiks kundeklub. Du kan naturligvis også integrere en tilmeldingsformular til din hjemmeside.

Når kunden har oplyst sit telefonnummer i butikken modtager de et link til denne formular, hvor de skal udfylde deres informationer.

BEACON | PUSH beskeder til medlemmerne når du går forbi din butik

Send en PUSH besked til din kundeklubs medlemmer når de går forbi din tøjbutik. Hvis du har en APP til din tøjbutiks kundeklub, kan du benytte BEACON teknologien. Der skal blot monteres små bluetooth afsendere ved din butik. Når et medlem så går forbi din butik får de en PUSH notifikation, der f.eks. minder medlemmerne om at de har XX opsparet i bonus.

Har du ikke en kundeklub i din tøjbutik?

Hvis du endnu ikke har en kundeklub til din tøjbutik går du klip af mersalg til dine medlemmer. Men en kundeklub får du mange muligheder og det er ikke mindst nemmere end nogensinde at skabe den gode relation til dine kunder. Prøv en SMSKlub kundeklub gratis og få mere loyale kunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.