Omnichannel i din sportsbutik med en kundeklub

Omnichannel i din sportsbutik med en kundeklub

Omnichannel er blevet en af de helt store markedsføringsbegreber. Forbrugerne benytter i stigende grad mere tid på deres smartphones og internettet. Det har medført mange nye digitale markedsføringsmuligheder.
Forbrugerne bliver udsat for markedsføring når de f.eks. scroller gennem familieferiebillederne på Facebook og Instagram, roder igennem deres mails, søger efter sportsbutikker på Google eller er medlem af en god kundeklub. Der er utallige muligheder, og det er derfor vigtigt at forbrugerne ikke får et forvirrende indtryk af din butik, men at du giver dem et troværdigt og positivt helhedsindtryk. Forbrugerne forventer at opleve omnichannel effekten, hvis de er medlem af din kundeklub ellers vælger de blot konkurrenten.

Det betyder at når medlemmerne i din kundeklub køber noget i din fysiske butik og opsparer bonus, så forventer de også at de kan bruge deres opsparede bonus i din webshop. Der er utallige muligheder, og hvis du bruger din kundeklub effektivt og giver dine medlemmer værdi, vil du få mere loyale kunder i din sportsbutik.

Integrer med dit kassesystem & din webshop

Med en kundeklub fra SMSKlub kan du give dine kunder omnichannel effekten i din sportsbutik. Vi har nemlig klaret den besværlige del med at integrere med dit kassesystem og webshop – Men det stopper ikke her, vores kundeklub integrer også med dit e-mailsystem. Alt dette gør at når medlemmerne af din kundeklub køber noget i din butik eller i din webshop, så bliver medlemmets oplysninger synkroniseret og opdateret på tværs af hele kundeklubben. Hvad kan du så bruge det til i din sportsforretning? Helt konkret betyder det at medlemmerne af din kundeklub ikke kun føler sig ”velkomne” i din fysiske butik men også på din webshop, da de opnår de samme fordele i din kundeklub.

Se kundeklubbens integrationer herunder

Med SMSKlub kan du give dine kunder en unik købsoplevelse

I dag efterspørger forbrugerne i stigende grad at det skal være en unik oplevelse at købe et produkt. Med SMSKlub kan du simpelt automatisere processerne, så dine medlemmer af din kundeklub vil få et endnu stærkere bånd til din sportsbutik og din kundeklub. Det handler om at give medlemmerne af din kundeklub det ekstra som de ikke forventer. Det vil f.eks. sige at hvis et medlem før har købt noget på din webshop, og kommer ned i din sportsbutik, hvor du slår kunden op når der skal betales, så kender du pludselig kundens navn, deres bonus, om de er medlem af en bestemt kundegruppe osv. Alt dette kan ekspedienten bruge til at give kunden en oplevelse af værtskab og personlig betjening.

SMS & E-mail markedsføring med SMSKlub

En vital og effektiv funktion i en kundeklub af SMSKlub er SMS markedsføring, hvor du billigt og hurtigt kan sende dit budskab ud til medlemmerne af din kundeklub! 98% læser SMS markedsføring (tallet taler for sig selv). Men i disse omnichannel tider, er det vigtigt at du rammer dine medlemmer af din kundeklub ensartet gennem flere forskellige medier. Derfor er det ideelt at kombinere SMS og e-mail markedsføring.

Du kan f.eks. oprette en e-mail markedsføringskampagne med tips til hvordan dine medlemmer af din kundeklub bedst rengør løbesko. Med e-mail markedsføring er det typisk kun 50% der åbner din e-mail og endnu færre der faktisk laver en handling. Derefter kan du opsætte en SMS med en kort opsummere din e-mail til de medlemmer, som ikke har åbnet din e-mail. Du kan derefter opsætte en anden SMS med en opfordring til handling til de medlemmer, som har læst din e-mail.

Efter at dine medlemmer har købt et par løbesko i enten din fysiske butik eller din webshop vil de modtage den e-mail du i forvejen har lavet. Hvis de ikke reagere på den vil medlemmet af din kundeklub modtage SMS markedsføring der rammer dem.

Der er mange muligheder for hvordan du kan kombinere din SMS og e-mail markedsføring med en kundeklub fra SMSKlub – Du kan også sende en SMS til de af medlemmerne der ikke har læst e-mailen om dit store udsalg, og sende en SMS med en påmindelse om at udsalget slutter i morgen.

SMS markedsføring i din kundeklub

Begynd at bruge din kundeklub!

Du kan altså markedsføre dig til din kundeklub på mange forskellige måder. Det handler bare om at komme i gang. Det er nemt at få nye medlemmer til din kundeklub, du skal blot bede om deres telefonnummer når de handler, og indtaste det på kassen. Efterfølgende modtager kunden en SMS med et link, hvor de kan udfylde deres oplysninger. Er du interesseret i at prøve en kundeklub tilbyder vi at opsætte en GRATIS demo til dig – Klik herunder og prøv en kundeklub selv.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Planlæg dine markedsføringskampagner i god tid

Planlæg dine markedsføringskampagner i god tid

Det er ikke altid lige let at finde tiden til at opsætte de forskellige markedsføringskampagner – Især ikke hvis man laver dem i sidste øjeblik. Oftest vil man gerne markedsføre sig til kunder og medlemmer af ens kundeklub op til højtider og begivenheder, samtidig er der dog mange andre opgaver der skal udføres. Det er derfor en god idé at planlægge de forskellige markedsføringskampagner i forvejen.

SMS og e-mail markedsføring til din kundeklub

Med en kundeklub fra SMSKlub kan du brug SMS og e-mail markedsføring i et samspil, så du rammer medlemmerne af din kundeklub. På en stille efterårsdag kan du allerede planlægge dine markedsføringskampagne til Black Friday, Nye kollektioner, Ny vintermenu, Julesalget osv.

Sådan planlægger du markedsføring til din kundeklub

I dit e-mailsystem kan du oprette og planlægge nyhedsbrevene lige så lang tid i forvejen som du vil. Du kan naturligvis også oprette SMS markedsføringen i din kundeklub i forvejen. Til Black Friday kan du planlægge at der skal sendes en e-mail med dine tilbud samt informationer om åbningstider. Du kan også sende en e-mail med en invitation til dine medlemmer af kundeklubben, hvor de kan komme ind 2 timer før alle andre. Til dagen efter kan du planlægge en SMS kampagne, hvor du informerer dine kunder om at du har sendt dem en invitation på mail. Du kan også planlægge endnu en SMS kampagne, der bliver sendt dagen før Black Friday, hvor du minder dine medlemmer om at de er inviteret. Og hvis du virkeligt vil udnytte din kundeklub bør du også planlægge en kampagne, der bliver afsendt 1 time efter du har åbnet dørene, hvori du skriver at varerne bliver revet væk og de skal skynde sig hvis de skal nå at få fingrene i et godt tilbud.

Alt dette kan du altså sidde i ro og mag og planlægge lang tid i forvejen. På denne måde får du gennemtænkte markedsføringskampagner, der vil skabe resultater i din butik eller webshop

Har du brug for hjælp eller kreative inputs?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller problemer du skulle have. Har du brug for et friskt put eller en ny idé til hvordan du kan bruge din kundeklub, så vil vi gerne hjælpe dig! Hvis du endnu ikke bruger en kundeklub kan du herunder GRATIS prøve en kundeklub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

En kundeklub for kundernes skyld i din sportsbutik

En kundeklub for kundernes skyld i din sportsbutik

Giv værdi til dine kunder

For at opbygge et positivt forhold til medlemmerne i din kundeklub er det godt at give dem en form for værdi. Her tænker vi ikke nødvendigvis værdi i form af en kontant værdi, men nærmere en service eller et tip. Her kan du f.eks. give dine medlemmer af din kundeklub en årlig påmindelse om at komme ned i din sportsbutik, og få lavet en løbetest. Når du giver medlemmerne værdi som de kan bruge til noget, så vil de gerne give noget tilbage til dig.

SMS løbeklub

Du kan med SMSKlub nemt opsætte en digital løbeklub for medlemmerne i din kundeklub. Her kan du opsætte et forløb over 4 uger, hvor du hver uge udsender en træningsplan på SMS. Du kan også komme med et par tips til hvordan man optimere sin træning, eller hvordan man bedst rengøre sine løbesko.

Giv bonus og se kunderne komme igen

Ved at give så lidt som 5% i bonus til medlemmerne af din kundeklub kan du være sikker på at de kommer igen. Det giver nemlig medlemmerne af din kundeklub et klart incitament til at komme tilbage til din butik, da de jo har penge tilgode ved dig – Også selvom det kun er 5%.

Brug stempelkort og få endnu mere loyale kunder

Med SMSKlub kan du give medlemmer af din kundeklub stempler ved vare som man hyppigt køber f.eks. badmintonbolde. Du kan så give dem hver 10. badmintonbold gratis. Ved stempelkort kan du forvente at kunderne kommer igen og igen fordi de jo ved at de får den 10. gratis.

Send en besked til dine kunder når de går forbi din sportsbutik

Ved brug af den smarte “Bluetooth Beacon” teknologi kan du udsende en push besked til de medlemmer, der har downloadet din app når de nærmer sig din butik. Desuden vil app’en automatisk åbne når de går ind i din sportsbutik. Med SMSKlub er det gjort nemt at opsætte for din kundeklub.

Inkluder fordelene ved kundeklubben i jeres markedsføring

Det vil være oplagt at markedsføre fordelene ved at være medlem i din kundeklub. F.eks at sætte et skilt op om SMS løbeklubben i butikken, i TV-spots osv.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Kundeklub til Foodtrucks

Kundeklub til Foodtrucks

Har du en Foodtruck, madbod eller et sted du flytter rundt og sælger mad fra? Så kan du hente nogle lavthængende frugter ved at implementere en kundeklub sammen med dit kassesystem. Men det er vigtigt at du bruger de funktioner som din kundeklub har. Herunder giver vi dig et par tips & tricks til hvordan du kan bruge din kundeklub, og skabe mersalg!

Send ugens menukort ud med SMS markedsføring

Med SMS markedsføring kan du hurtigt og nemt nå ud til din målgruppe. Ikke nok med det så kan du benytte segmentering, så det kun er dem som bor i det område du er i der modtager din annoncering. Men hvorfor skal du overhovedet benytte SMS markedsføring? Fordi det virker – 98% læser en SMS når de modtager den. Her kan SMSKlub hjælpe dig vi tilbyder dig nemlig et simpelt system til din foodtruck, som endda integrere med dit kassesytem. Med vores system kan du nemt og billigt sende SMS markedsføring til dine kunder – Så du kan se salget stige.

Samarbejd med virksomheder og giv deres medarbejdere mere i bonus

En oplagt mulighed er at tage kontakt til virksomheder og tilbyde dem en attraktiv aftale. Her kan du f.eks. give dem 15% i bonus i stedet for 5%. På den måde kan du få faste kunder, som kommer ofte, og dermed få mere loyale kunder i din foodtruck.

Giv dine kunder et stempelkort

En anden effektiv metode er at lave et stempelkort. Her kan du give dine kunder noget gratis hver 10 gang de handler. På den måde sikre du dig at de kommer igen, for de skal jo lige have samlet nogle flere stempler. Her det lettest for såvel dig som dine kunder at have stempelkortet digitalt. Det kan du naturligvis oprette i SMSKlub.

Begynd at bruge din kundeklub!

En kundeklub kan med garanti øge salget i din foodtruck, så hvis du ikke allerede har en vil vi klart anbefale dig at prøve det af – Vi er sikre på at det vil give dig resultater.
Husk du kan altid prøve SMSKlub GRATIS, og vi står altid klar til at give dig et par ekstra tips & tricks.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Kundeklub til vinhandlere der virker med din webshop og dit kasssystem

Kundeklub til vinhandlere der virker med din webshop og dit kasssystem

Som vinhandler er det vigtigt at have loyale kunder som kommer igen og igen. Et godt værktøj til netop at få loyale kunder, og ikke mindst få dem til at handle ved dig igen er en kundeklub. Her kommer vi med 4 gode muligheder til hvordan du kan bruge en kundeklub som vinhandler.

“Vin med mere” bruger en kundeklub fra SMSklub til at markedsføre sig til deres nuværende kunde – Både fra deres webshop og fysiske butik.

En kundeklub der virker med din webshop og fysisk butik

Det er anbefalesværdigt at være tilstede både online med en webshop og fysisk med en eller flere butikker. Derfor er det vigtigt at din kundeklub integrere både med din webshop og kassesystemet i din fysiske butik. På den måde kan du markedsføre dig til dine kunder uanset hvilken platform de kommer fra. Du kan altså give dine kunder en helhedsfornemmelse uanset hvordan de har interageret med din vinhandel – Nogle kalder det omnichannel, vi synes bare det er smart.

Brug din kundeklub til at markedsføre smagning af Vin/Gin/Rom/Portvin

En godt klassisk markedsføringsfremstød som vinhandler er at lave en smagning af Vin, Gin, Rom, Portvin, Champagne osv. Hvorfor? Ret simpelt fordi det virker, og dine kunder er mere villige til at købe, når de først har smagt på de forskellige produkter.

Konceptet er en genial idé, men den afhænger af, at der faktisk kommer nogle og deltager i din smagning. Så hvordan får man lige markedsført et smagnings arrangement som vinhandler? Man kan selvfølgelig bruge traditionelle metoder, som at få en annonce i avisen, og uddele flyers i butikken. Men når det kommer til stykket hvor mange fra din målgruppe rammer du egentlig på den måde.

Det er smart at benytte en kundeklub til at markedsføring. Du ved at disse kunder er interesseret i dine produkter. Med SMSklub kan du både udseende e-mail markedsføring og SMS-markedsføring ud til dine kunder. Du kan f.eks. også sende en kupon med 10% rabat til dem i samme omgang, og på den måde lokke endnu flere ned i butikken. Så brug din kundeklub i sammenspil med dine andre markedsføringsværktøjer.

Betalt medlemskab | Champagneklubben/Billigere vin

Du kan i SMSklub også lave grupper med betalende medlemmer. Hvis du f.eks. har lavet en medlemsgruppe, hvor medlemmerne betaler en månedlig pris for at være medlem og modtage eksklusive tilbud. Du kan nemt oprette en kundegruppe, og tilføje medlemmer til denne kundegruppe. Herefter kan du udsende markedsføring eksklusivt til de medlemmer der er i en valgt kundegruppe. Du kan også lave andre former for betalt medlemskab såsom, mere i bonus, mulighed for at købe limited edition, sjældne vine, billigere entre til smagninger m.fl.

Brug kuponer | Vis den nye vin grafisk eller brug det til kø tilbud

Med SMSKlub kan du nemt og simpelt oprette en kupon, og sende den ud til dine kunder i en SMS. Du kan bruge kuponer til at sende et billede af ny vin og lidt tekst om den. Du kan også sende en kupon hvis du har nogle kø tilbud. I sådan et tilfælde kan kuponen indløses nemt i butikken, og den kan kun bruges en gang.

Begynd at bruge din kundeklub!

Som vinhandler kan du altså markedsføre dig til din kundeklub på mange forskellige måder. Det handler bare om at komme i gang, og få nogle medlemmer. Det er nemt at få nye medlemmer til din kundeklub, du skal blot bede om deres telefonnummer når de handler, og indtaste det på kassen. Efterfølgende modtager kunden en SMS med et link, hvor de kan udfylde deres oplysninger. Er du interesseret i at prøve en kundeklub tilbyder vi at opsætte en GRATIS demo til dig – Klik herunder og kom i gang i dag.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Campingforhandlere brug jeres kundeklub og skab mersalg

Campingforhandlere brug jeres kundeklub og skab mersalg

Som campingforhandler kan du bruge en kundeklub til, at lave mersalg til de kunder du allerede har. Med SMSKlub kan du nemt og simpelt begynde at markedsføre dig gennem flere markedsføringskanaler. En kundeklub er især god til at få kunder i butikken udenfor højsæsonen. Her giver vi dig som campingforhandler nogle konkrete tips & tricks til hvordan du kan bruge din kundeklub til at få kunderne til at komme igen og igen.

SMS markedsføring ved åbent hus

Med SMSKlub bliver kunderne nemt oprettet direkte i kassen når de handler. Herefter har du muligheden for at sende SMS markedsføring direkte til dem. 98% læser deres SMS’er og du er derfor sikker på at ramme dine kunder. Du kan f.eks. bruge SMS markedsføring når du holder åbent hus, eller når du holder tilbuds weekender.

Send kupon med tilbud eller gratis pølse og øl

Ved at sende en kupon med en gratis øl til åbent hus, eller et godt tilbud, får du kunderne ned i din butik. Her får du så muligheden for at sælge og mersælge. Ved at benytte SMSKlub’s kupon modul sikre du dig, at kuponen kun kan indløses én gang, samtidig med at det er nemt at oprette for dig.

Bonusprogram

Et andet godt værktøj til at få kunderne til, at komme igen er at give bonus i enten point eller procent. Bonus har den væsentlige fordel i forhold til at give rabat, at du både giver kunderne noget og samtidig giver dem et incitament til at komme tilbage til din butik og bruge den opsparede bonus. SMSKlub kan integreres med din kasse, så det hele kører automatisk.

Desuden kan du bruge modulet Automatisk SMS til, at minde dine kunder om hvor meget bonus de har opsparet i din butik. Dette er en meget effektiv måde at få kunderne ned i butikken.

Elektronisk Stempelkort | Få hver 10. toiletvæske gratis

Ved at oprette stempelkort til produkter som ofte sælges giver du dine kunder en tilknytning til din butik. F.eks. kan du give dine kunder hver 10. toiletvæske gratis. Stempelkortet oprettes nemt, og kører helt automatisk sammen med kassen. Klippene gives ved at sælge bestemte varenumre og indløses ved at oprette et 0,- produkt med andet varenummer.

Begynd at bruge din kundeklub i dag!

Du har nu fået et par bud på hvordan du som campingforhandler kan bruge en kundeklub. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at få en gratis demo af SMSKlub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Husk Mors Dag, Søndag d. 12 maj! Brug din kundeklub og markedsfør Mors Dag tilbud

Husk Mors Dag, Søndag d. 12 maj! Brug din kundeklub og markedsfør Mors Dag tilbud

Mors Dag er en oplagt markedsføringsmulighed. Du kan med fordel både markedsføre dig til dine allerede eksisterende kunder, der har en mor de skal fejre. Men du kan også markedsføre dig direkte til mødre med specielle Mors Dag tilbud. Så husk Mors Dag søndag d. 12 maj!

SMS markedsføring med Mors Dag tilbud

Du kan med fordel oprette Mors Dag tilbud, hvor du giver rabat på udvalgte varer. Du kan nemt og hurtigt nå ud til alle dine medlemmer ved at sende en simpel SMS. Husk at brug emojis for at sprede en god stemning.

Kupon med Mors Dag gave

Du kan nemt oprette en kupon i SMSKlub. En kupon kan kun bruges en gang, og så er den elektronisk og nem at indløse. Du kan sende den ud med SMS markedsføring, hvor du kan segmentere og på den måde ramme f.eks. kvinder i alderen 25-65+. Så sikre du dig at det kun er din målgruppe du sender kuponen til.
Du kan bare give mødrene en lille ting, men det vil alligevel gøre at dine kunder får en positiv relation til din butik, samtidig med at de kommer ned i butikken. Når de først er nede i butikken har du en god mulighed for at lave mersalg, eller præsentere nogle Mors Dag tilbud.

SMS markedsføring til medlemmer

Send SMS markedsføring til dine medlemmer. Du kan med fordel sende en venlig påmindelse, og samtidig præsentere nogle af dine tilbud, som er den perfekte Mors Dag gave.

Kom igang med at brug din kundeklub

Hvis du ikke har en kundeklub kan du få en GRATIS demo af SMSklub her.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Brug en kundeklub på campingpladsen og skab mersalg

Brug en kundeklub på campingpladsen og skab mersalg

Kundeklubben er et vigtigt redskab til at få kunderne til at komme igen. På en campingplads kan der med fordel benyttes SMSKlub, da processerne i høj grad er automatiseret og simple. Kundeklubben kan både benyttes til at sende servicemeddelelser, mersalg samt at få campisterne til at komme tilbage til lige netop din plads. Har har vi samlet vores tips & tricks til hvordan du kan bruge en kundeklub bedst muligt.

SMS markedsføring med aktiviteter på pladsen

Ved at sende markedsføring ud med de aktiviteter, der foregår på pladsen sikre du dig et godt fremmøde, og dermed glade gæster. Et eksempel vil f.eks være at skrive ud lidt før at toget kører afsted.

Send en kupon med en gratis is

Hvis du sender en kupon med en gratis is på en varm sommerdag kan du være helt sikker på at der ikke går længe før at dine kunder står klar, og de køber forhåbentligt mere end en is. Med SMSKlub kan du nemt og hurtigt opsætte kuponer, der kun kan bruges en gang.

Special-tilbud til bestemte grupper

Med kundegrupper kan du dele dine gæster op, så du kan sende bestemt information ud. Det kan være salg af gas-test til fastliggere, som ikke er relevant for nomade-campisterne.

Informationer om området, events o.l. til nomade-campisterne, som fastliggerne godt ved.

Tilmelding til begivenheder

Hvis der lægges begivenheder op på Facebook, kan der med fordel sendes SMS ud til de besøgende på pladsen med link til begivenheden på Facebook, så man sikre at alle besøgende ser begivenheden.

Serviceinformationer

Hvis du ønsker at informerer enkelte gæster omkring deres vogne eller telte ifm. uvejr eller lignende. Det kan også være generel information til alle omkring, at I har været rundt på pladsen ifm. kraftig regn eller blæst og kontrolleret at alt er som det skal være.

Begynd at bruge din kundeklub i dag!

Hvis du er interesseret i flere af SMSKlubs funktioner kan du se dem her. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at få en gratis demo af SMSKlub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Kundeklub for bagere

Kundeklub for bagere

Du har helt sikkert hørt om dem, eller måske har du allerede en. Kundeklubben er kommet for at blive. Det er svært at få nye kunder ind i butikken – Til gengæld er det nemmere, at få kunderne til at komme igen. Her er kundeklubben et vigtigt redskab, som kan få dine kunder ned i butikken igen, igen og igen.

Der er mange bagere i Danmark, og mange af kunderne er stamkunder. Derfor er der også rigtigt mange muligheder for, at skabe en værdifuld kundeklub. Her kommer vi med vores bud på, hvordan du som bager kan bruge din kundeklub.

Send Kupon med specielle tilbud

Kunder elsker at få noget gratis. Ved at give dem en lille ting kan du næsten være sikker på, at de kommer ned i butikken. Når de er kommet ned i din butik går de oftest hjem med mere end hvad de kom efter.

F.eks. kan du give dem én gratis fastelavnsbolle, eller en gratis onsdagssnegl. Du kan nemt og hurtigt oprette en kupon i SMSKlub – Vi sørger for det hele (f.eks. kan kuponen kun blive brugt en gang pr. medlem). Når du har oprettet din kupon, skal du blot sende den afsted til de kunder du ønsker!

Send markedsføring ud med forudbestillinger op til helligdage

Et andet smart trick, er at sende en SMS ud hvor du fortæller dine kunder, at de kan lave forudbestillinger op til helligdage. Dette skaber mersalg, da du minder dine kunder om, at de skal have købt bagværk til den kommende helligdag. Samtidig kan det være med til, at give dig et overblik over hvor meget i skal have klar.

Send markedsføring kort før lukketid med dagens “rester”

Ved at sælge en pose med rester billigt bliver kunderne glade, og i mindsker samtidig madspild. Det er dog vigtigt, at i ikke gør det til de samme kunder hver dag, da det blot vil gøre at de ikke længere vil købe noget til fuld pris når de alligevel kan få det billigere når ved lukketid.

Hvert 10. rugbrød gratis med stempelkort!

Du kan med fordel benytte stempelkort til mange forskellige ting. F.eks. kan du give hvert 10. rugbrød gratis med et stempelkort. Du kan oprette og administrere elektroniske stempelkort nemt og simpelt med SMSKlub. På den måde kører det hele nemt og simpelt digitalt. Så du slipper for de gamle papkort, som kunderne glemmer, eller smider væk.

Vær kreativ og prøv noget nyt i din kundeklub

Det er vigtigt at du bruger din kundeklub og prøver at skabe en relation til kunderne. Du kan nemt og simpelt forenkle og automatisere mange administrative opgaver med SMSklub, læs mere om vores andre funktioner.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Brug din kundeklub og skab mersalg i din cykelbutik

Brug din kundeklub og skab mersalg i din cykelbutik

Som cykelforhandler kan du bruge en kundeklub til mange forskellige former for markedsføring. Her giver vi dig nogle tips og tricks til hvordan du får mest muligt ud af din kundeklub.

Send tips og tricks til lapning af cykler på SMS, og gør dine kunder glade!

Det er vigtigt at du skiller dig ud overfor dine kunder, og skaber en relation til dem. Dette kan du gøre ved at sende nogle tips og tricks ud på SMS. Du kan f.eks. sende tricks til hvordan man lapper sin cykel. Et andet eksempel kunne være at sende dem en påmindelse om at det er ved at være tid til at få forårsklargjort landevejscykler, eller efterårsklargøring af mountainbikes.

Lav kundearrangementer, og giv dem en tilknytning til din butik!

Cykelture er et oplagt arrangement. Der kan f.eks. afholdes en cykeltur på mountainbikes, men også for dem som har en citybike, og nyder en hyggelig tur til vandet. På denne måde får du mulighed for at opfordre dine kunder til at komme ud på cyklen, samtidig med at du får mulighed for at få en snak med dem.

Oplæg om cykling er spændende for dine kunder, så hvorfor ikke holde det i din butik? En mulighed kunne være at få en tidligere cykelrytter til at holde et oplæg om sin karrierer. Du kan også prøve at få en professionel træner til at komme og holde et oplæg.

Hjælp dine kunder ved at invitere til en lærerig aften. Her kan du vise dine kunder hvordan de nemt og hurtigt vasker og vedligeholder deres cykler.

Uanset hvilket kundearrangement du vælger at afholde, så kan du markedsføre det direkte til din kundeklub med SMS.

Automatisk SMS til at informere dine kunder om at det er tid til at få vedligeholdt deres cykel

Vores modul ”Automatisk SMS” kan hurtigt og nemt opsættes til at automatisk at sende SMS’er til de af jeres kunder som har købt en cykel og har tilkøbt service. Opsætningen skal kun ske en gang, og processen er simpel.

Du skal blot vælge hvilken trigger der skal udløse den automatiske SMS.

Bagefter skal du vælge hvilke varenumre der skal udløse de automatiske SMS’er, og så skal du skrive beskeden. Du kan se et eksempel herunder.

Denne smarte funktion kan også benyttes til automatisk at sende SMS’er ud hvis kunderne ikke har været i din butik i f.eks. de sidste 3 mdr. Der er altså massere af muligheder med automatisk SMS.

Skab relationer til dine kunder

Du kan vise dine kunder at du kender dem, og sørge for at give dem en fordel ved at være medlem af din kundeklub på mange måder.

Få din egen App med kundekort. På den måde bliver du digital, og dine kunder slipper for at bøvle rundt med plastikkort. Du skal blot levere indholdet, og så sørger vi for at udvikle og udgive den i App Store og Google Play.

Bonus programmet sikre at dine kunder kommer tilbage. I din kundeklub kan du give dem bonus for deres køb, og du vælger selv om bonussen skal gives i procent eller point.

Begynd at opbygge din kundeklub

Det kan være meget værdifuldt for din virksomhed at have en god kundeklub. Dette tager tid at opbygge, og kunderne skal plejes. Mange af processerne kan forenkles og automatiseres ved brug af SMSklub.dk. Vi levere en skalerbar og solid løsning, hvor du nemt og simpelt kan håndtere dine kunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips.

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.