Black Friday – Hvad sker der i din butik?

Black Friday – Hvad sker der i din butik?

Din seneste par år har Black Friday taget Danmark med storm, hvert år bliver der meldt om nye rekorder både i fysiske butikker og på webshops.
Men mange butikker har en blandet følelse omkring Black Friday, er det endnu en dag vi skal give rabat?
Flere er også begyndt at proklamere kraftigt at de ikke holder Black Friday, men rider med på muligheden for at markedsføre sig på den konto.
Hvad enten du er for eller imod Black Friday, så tag kundeklubben i brug og fortæl dine kunder ved hvad der sker!

Læs mere »

SMS eller Email til din Kundeklub – Hvad virker bedst?

SMS eller Email til din Kundeklub – Hvad virker bedst?

Når det handler om at skabe forbindelse til sine kunder via mobilen har virksomheder to muligheder, som vi her vil sætte op imod hinanden for at du bedst kan danne din egen mening. Men vi vil også se på om det kan lade sig gøre at drage fordel af at bruge begge kanaler. Den såkaldte synergieffekt.

Disse to muligheder for markedsføring via mobilen omfatter SMS og e-mail. Hver mulighed har sine egne fordele. Men hvilken er den bedste løsning for din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette kombination, og inspirere dig til hvordan du kan kombinere email og SMS, så du får det bedste resultat.

Læs mere »

Lær at få kunder ned i din butik med 160 tegn i en SMS

Lær at få kunder ned i din butik med 160 tegn i en SMS


160 tegn er hvad der kan være i en SMS. Det er de 160 tegn du skal bruge for at skabe interesse for dit produkt, skabe troværdighed og samtidig opfordre dem til at handle på det budskab du har sendt til dem.

Lær hvordan du udnytter 160 tegn til at få kunder i butikken.

Det lyder svært, men det er noget du kan lære. Brug vores eksempler til at hjælpe din kreativitet på vej.
Læs mere »

Få din egen markedsføringsplan til hele året med SMSklub.dk

Få din egen markedsføringsplan til hele året med SMSklub.dk


En guide til hvordan du kan sælge via SMS til dine kunder på de vigtigste dage i året

Lad din SMS markedsføring køre automatisk når du har travlt.

Hver dag er en gave, siger de kloge. Det er ikke altid det føles sådan, men èn ting er sikkert, og det er at hver dag er en mulighed for at planlægge sig til en bedre fremtid. Og det kan man med en markedsføringsplan.

Der findes mange systemer til at holde styr på dine mange planer, aftaler og de generelle strukturer det kræver at holde sammen på det hele. Men hvad der er endnu vigtigere end at sætte alt i systemer, det er at få tingene gjort, og at holde det så simpelt som muligt.

Så derfor har vi udarbejdet en simpel liste med diverse stikord til højtider, feriedage og mærkedage, hvor vi hos SMSklub vil anbefale at udnytter det til at få fat i dine kunder.

Gør du dette, er du et skridt videre end dine konkurrenter.
Læs mere »

TILLYKKE til Studenterne! Udnyt hverdags begivenheder i din kundeklub!

TILLYKKE til Studenterne! Udnyt hverdags begivenheder i din kundeklub!


Sommeren er høj tid for skole afslutning, og det er også her mange bliver studenter, og får huen på.

Mange butikker tænker allerede det ind i deres markedsføring, og giver de nye studenter et attraktivt tilbud.

I din Kundeklub kan du også bruge små hverdags begivenheder til at fortælle dine kunder hvad der sker, og at du har et godt tilbud til dem.

Lad os hjælpe dig med hvordan du kan bruge din Kundeklub til at lave markedsføring til studenter.

Læs mere »

Sådan sætter du din SMS Kampagne op til din Kundeklub

Det skal være nemt og brugervenligt at sende en SMS kampagne

Vil du se hvor stor effekt det har at sende en SMS Kampagne til dine kunder, og hvor hurtigt de kommer ned i butikken, så har vi gjort det let!

I vores kundeklub, er det let at sætte din SMS Kampagne op til dine kundeklub, du kan segmentere på alder, butik, kundegruppe, bonussaldo og meget mere.

Se hvor let det er at sætte op i SMSKlub.dk.

Læs mere »

Gør dine kunder ferie klar, planlæg din SMS Markedsføring nu

Gør dine kunder ferie klar, planlæg din SMS Markedsføring nu


Se tre forslag til hvordan du kan hente salget, og opbygge en god relation til dine kunder allerede inden ferien går i gang.

Forberedelse er guld værd. Se her hvorfor du ikke kan undvære denne øvelse.

Som erfaren købmand ved du at det kræver god planlægning op til ferieperioderne. For nogen virksomheder er det der hvor pengene flyder langsomst, og for andre er det der hvor meget af årets salg hentes.

Derfor vil vi anbefale at du inkorporerer en SMS kampagne 1-2 måneder før de store ferier. Det er nemlig der at de fornuftige begynder deres indkøb af forskellige varer, og services de måtte have brug for lige inden ferien, eller i ferien.

Ja, de super fornuftige handler ligefrem ind 4-5-6 måneder før de store ferier. På den måde er de godt forberedt.
Hvis du nu får sendt en SMS kampagne afsted til din kundeklub i god tid, kan du for eksempel minde dem om de ting de står og mangler til ferien.
Læs mere »

SMS Marketing – 3 grunde til at dine kunder kan lide det

SMS Marketing – 3 grunde til at dine kunder kan lide det


Undersøgelser viser at telefonen er noget vi tager med i seng. Det sidste vi tjekker om aftenen inden vi sover, og det første vi tjekker om morgenen når vi står op.
Det bliver ikke meget mere intimt end dette.

Det betyder at vi er helt tæt på kunden i vores SMS-marketing. Dette kan afskrække nogen der gerne vil prøve kræfter med SMS som marketingkanal overfor deres kunder: ” Skræmmer jeg dem væk? Er det ikke FOR påtrængende?”, tænker flere. Og med god grund, fordi man skal opføre sig ordenligt i sin kommunikation med eksisterende kunder, og ikke mindst med potentielle kunder.

Men nok om det med at være bange for at bruge SMS som et kommunikationsmiddel, for her får du tre gode grunde til at folk faktisk elsker SMS som en metode til at opretholde kommunikationen mellem butik og kunde.
Læs mere »

Sådan opsætter du din tilmeldings formular

Få flere tilmeldinger i din kundeklub med vores tilmeldings formular

Vil du gøre det let for dine medlemmer at tilmelde sig din kundeklub – så har vi gjort det enkelt.

Med vores tilmeldings formular kan du få folk til at tilmelde sig via Facebook, inde på din hjemmeside, ved at sende en SMS, eller noget så simpelt som at scanne en QR Kode når de står i butikken.

Se hvor let det er at sætte op i SMSKlub.dk.

Læs mere »

Sådan får du FLERE MEDLEMMER i din kundeklub

Sådan får du FLERE MEDLEMMER i din kundeklub

Det klassiske spørgsmål: Hvordan får jeg flere medlemmer i min kundeklub?

De fleste butikker vil gerne have så mange medlemmer som muligt i deres kundeklub – det er ikke uden grund! Ofte udgør din kundeklub mere end halvdelen af din omsætning, og mange undersøgelser fortæller det er 5 gange dyrere at få en ny kunde, end at beholde en eksisterende –  det er derfor vi elsker loyale kunder.
Mange af de loyale kunder ligger gemt i din kundeklub. De er billige at markedsføre sig over for, da vi kender dem. Med din kundeklub er markedsføringen direkte og vi skyder ikke med spredhagl!

Derfor vil vi gerne have vores loyale kunder som medlemmer.

Læs mere »

// copy and paste your embed code on this line