Se kunderne komme igen i din kaffebar med en kundeklub

Se kunderne komme igen i din kaffebar med en kundeklub

Prøv en kundeklub og se hvordan kunderne kommer igen og igen i din kaffebar. En kundeklub giver nemlig dig mange gode funktioner som f.eks. elektroniske stempelkort, bonus opsparing, SMS markedsføring, automatiske fødselsdagsbeskeder og meget mere. Vi kommer her med vores tips & tricks til hvordan du sælger mest muligt med din kundeklub.

Gør stempelkortet elektronisk med en kundeklub

En kundeklub kan automatisk håndtere stempelkort. I din kaffebar vil det f.eks. være oplagt at oprette et stempelkort hvor man får den 10. kop kaffe gratis. Ved at give din kundeklub et stempelkort er du sikker på at de kommer igen og igen i din kaffebar.

Det hele foregår nemt og simpelt. Når medlemmerne af din kundeklub betaler oplyser de deres telefonnummer, og deres køb bliver knyttet til deres kundekonto og de får et elektronisk stempel.

Brug automatisk SMS markedsføring
Med automatisk SMS markedsføring kan du vælge triggeren ”Fuldt stempelkort”, og opsætte en SMS besked. Denne SMS besked vil blive automatisk blive sendt til et medlem når de har et fuldt stempelkort og dermed kan få en gratis kop kaffe. Det gør helt sikkert medlemmerne af din kaffebars kundeklub glade.

Send automatisk kuponer til medlemmer der ikke har handlet længe

Du kan nemt opsætte elektroniske kuponer, som bliver udsendt med SMS markedsføring. Kuponerne kan naturligvis kun bruges en gang, og kan nemt indløses af ekspedienten. Du kan f.eks. oprette en kupon som giver en gratis kage.

Denne kupon kan du opsætte således at den bliver udsendt til alle der ikke har handlet i en periode. Denne funktion får altså aktiveret de medlemmer af din kundeklub, som ikke er aktive kunder.

Få medlemmerne tilbage i butikken

Automatiske fødselsdagsbeskeder til dine medlemmer

Fødselsdagsbeskeder er en sikker vinder hver gang. Her får du et perfekt værktøj til at opbygge den gode relation til dine kunder. Der er oplagt at inkludere en kupon til en kop kaffe. Så får du glade medlemmer af din kaffebars kundeklub.

Giv dine medlemmerne af din kaffebars kundeklub et overblik med en APP

Du kan give medlemmerne af din kundeklub en APP, som giver endnu mere funktionalitet. Med en APP til din kaffebars kundeklub kan dine medlemmer se deres stempelkort direkte i APP’en. APP’en kan også vise et digitalt kundekort, så behøver medlemmerne ikke at oplyse deres telefonnummer, men kan blot få scannet deres medlemskort. Du får også muligheden for at benytte en af de nyeste teknologier kaldet ”Beacon”. Denne funktion gør det muligt at udsende en PUSH besked til medlemmerne af din kaffebars kundeklub når de går forbi. Så kan du friste dine medlemmer med et godt tilbud, eller lige minde dem om at din kaffebar jo er tæt på.

Brug din kaffebars kundeklub!

Der er mange muligheder med en kundeklub, så det er bare at komme i gang. Hvis du stadig mangler inspiration, er du velkommen til at kontakte os.
Har du endnu ikke en kundeklub i din kaffebar, så kan du prøve en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Brug din kundeklub til at sætte gang i julesalget

Brug din kundeklub til at sætte gang i julesalget

December måned og dermed juletiden har ramt danskerne. Dermed er det også ved at være tid til det årlige julesalg. Dette giver endnu en oplagt mulighed for at du kan bruge din kundeklub, og sælge meget mere.

Inspirer din kundeklubs medlemmer til at ønske sig julegaver fra din butik

Mange går i disse dage og skal skrive de famøse ønskelister. Derfor er det en god måde at indirekte sælge mere til medlemmerne af din kundeklub. Det er vigtigt at du skaber et behov og et ønske ved medlemmerne for at de faktisk ønsker sig en gave fra din butik.

SMS markedsføring
Brug SMS markedsføring til at sætte gang i dine medlemmers tanker. Ved at skrive en opfordrende besked som ”Mangler du noget at ønske dig i julegave”, får du ledt dine medlemmers tanker over på at det er det som de skal ønske sig i julegave.

Katalog i APP
Hvis du har en APP til din kundeklub kan du også benytte denne til at give dine medlemmer af din kundeklub nogle ønsker i din butik. Med kundeklubs APP’en kan du udgive dit julekatalog, samt sende en PUSH meddelelse. Her kan du f.eks. skrive ”Find dit juleønske i vores nye julekatalog”.

SMS markedsføring der opfordre medlemmerne af din kundeklub til at ønske sig ting fra din butik til jul.

Lav december hygge og julearrangementer i din butik

Du kan ret nemt opsætte et hyggeligt event, hvor du får medlemmerne ned i din butik. Det giver også god mening generelt at skabe en god december stemning i butikken med julepynt, småkager og nissehuer. Jo hyggeligere det er i din butik desto længere bliver såvel medlemmer af din kundeklub som ikke medlemmer af din kundeklub.

Inviter til dine medlemmer til en eksklusiv juleaften med gode tilbud
For at give medlemmerne af din kundeklub fornemmelsen af at de er en del af noget eksklusivt, hvor de opnår gode fordele, så er det en god idé at inviterer dem til arrangementer KUN for medlemmer. Du kan ret simpelt lave et godt arrangement med hyggelig julestemning, et foredrag eller noget andet.

Send en kupon til medlemmerne af din kundeklub

For at opretholde den gode relation med dine medlemmer, samt sælge mere direkte til dem kan det være en god idé at sende dem en kupon. Det kan enten være at de kan få en kop kaffe og et stykke kage, eller at de får et rigtigt godt tilbud på et enkelt produkt.

SMS markedsføring med kupon der lokker dine medlemmer ned i din butik.

Brug din kundeklub og sæt rekord til jul

Brug din kundeklub til at få ekstra salg i december måned, hvis du stadig mangler idéer, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88, så er vi klar til at rådgive dig.Har du endnu ikke en kundeklub er du mere end velkommen til at prøve en gratis demo herunder, eller kontakte os og hør nærmere.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Slå rekord Black Friday d. 29/11 med din kundeklub

Slå rekord Black Friday d. 29/11 med din kundeklub

Black Friday går løs på fredag. 2019 forventes at være det hidtil bedste år hvor salget når nye højder i butikker og webshops. For at du får den bedst mulige Black Friday anbefaler vi at du får aktiveret din kundeklub med SMS markedsføring.

Planlæg din SMS markedsføring

Med SMSKlub kan du nemt og simpelt opsætte SMS kampanger i god tid. Du kan allerede nu opsætte en SMS, der er indstillet til at blive sendt 2 dage før. Samtidig kan du også opsætte en SMS, der er indstillet til at blive sende når du åbner.

SMS markedsføring 2-5 dage før Black Friday

SMS markedsføring når du åbner Black Friday

Pynt butikken op og gør Black Friday til noget specielt

Sørg for at gøre Black Friday til noget specielt i din butik, det kan du gøre ved at pynte butikken op udenpå og indeni. Ved at pynte butikken op udenpå sikre du nemlig først og fremmest at passerende bemærker din butik. Hvis du også gør det hyggeligt og stiller lidt drikkelse og snacks frem sørger du samtidig for at kunderne bliver længere i din butik – Og dermed har du længere tid til at sælge til dem.

Brug Black Friday til at få flere medlemmer af din kundeklub

Til Black Friday får du med sikkerhed mange kunder i butikken som ikke er medlemmer af din kundeklub. Derfor er det en oplagt mulighed for at få de nye kunder til at blive medlem af din kundeklub.

Har du endnu ikke en kundeklub?

Hvis du endnu ikke har en kundeklub kan du prøve en gratis demo af SMSKlub herunder.
Har du brug for råd og idéer til hvordan du bruger din kundeklub til Black Friday er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Brug din tøjbutiks kundeklub og få mere loyale kunder

Brug din tøjbutiks kundeklub og få mere loyale kunder

Med en kundeklub til din tøjbutik får du mange nye muligheder for at give ekstra værdi til dine medlemmer. Hvis du bruger din kundeklub, kommer du til at sælge mere til dine medlemmer af din kundeklub. Kontakt os i dag.

APP til medlemmerne af din kundeklub

Med en APP til din kundeklub får du muligheden for at komme direkte ned i lommerne på dine medlemmer af din kundeklub. En APP til din kundeklub bliver designet så den passer ind i din butiks visuelle identitet.

Udvalgte funktioner
PUSH notifikationer
Du kan nemt sende en direkte PUSH besked til de medlemmer af din kundeklub, som også bruger din APP. Du kan f.eks. sende en PUSH besked hvor du fortæller din kundeklub om dit nye katalog, som de nu kan finde i APP’en.

Fremvis kollektioner i kataloger
Få gjort dit nyeste katalog let tilgængeligt for medlemmerne af din kundeklub. De kan nemt og simpelt finde kataloget i APP’en. Det er super nemt for dig at uploade kataloger til APP’en, og kunderne kan med det samme se det nyeste katalog.

Stempelkort og bonussaldo
APP’en giver medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub et overskueligt overblik over hvilke stempelkort de har, samt hvor mange stempler de har indsamlet. Det samme gælder naturligvis for bonus, hvor dine medlemmer kan se hvor meget bonus de har opsparet i din tøjbutiks kundeklub.

Nem tilmelding af nye kunder til din tøjbutiks kundeklub

For at en kundeklub kan skabe mest muligt værdi til din tøjbutik er det vigtigste at der er mange medlemmer. Med SMSKlub er det gjort så nemt som muligt for kunderne at tilmelde sig din kundeklub.

Hurtigt og simpel oprettelse direkte på kassen
Når du ekspederer en kunde ved kassen, spørger du om de er medlem af tøjbutikkens kundeklub. Hvis de allerede er medlem, skal kundens telefonnummer blot indtastes ellers skal kundekortet i APP’en scannes. Hvis kunden ikke er medlem, er det en oplagt mulighed for at få et nyt medlem. Det er hurtigt og nemt at oprette et nyt medlem. Kundens telefonnummer skal blot indtastet på kassen. Bagefter får kunden en SMS med et link til oprettelse, her acceptere de også dine betingelser.

Tilmelding ved at sende en SMS besked
Kunder kan også blive medlem af din tøjbutiks kundeklub ved at sende en SMS. Bagefter får de en SMS med link til oprettelse.

Tilmelding online på Facebook eller hjemmeside
Dine kunder kan selvfølgelig også blive medlem af din kundeklub online på din Facebook side eller på din hjemmeside. På din Facebook side kan du få en ekstra fane, hvor dine Facebook følgere kan blive medlem af din tøjbutiks kundeklub. Du kan naturligvis også integrere en tilmeldingsformular til din hjemmeside.

Når kunden har oplyst sit telefonnummer i butikken modtager de et link til denne formular, hvor de skal udfylde deres informationer.

BEACON | PUSH beskeder til medlemmerne når du går forbi din butik

Send en PUSH besked til din kundeklubs medlemmer når de går forbi din tøjbutik. Hvis du har en APP til din tøjbutiks kundeklub, kan du benytte BEACON teknologien. Der skal blot monteres små bluetooth afsendere ved din butik. Når et medlem så går forbi din butik får de en PUSH notifikation, der f.eks. minder medlemmerne om at de har XX opsparet i bonus.

Har du ikke en kundeklub i din tøjbutik?

Hvis du endnu ikke har en kundeklub til din tøjbutik går du klip af mersalg til dine medlemmer. Men en kundeklub får du mange muligheder og det er ikke mindst nemmere end nogensinde at skabe den gode relation til dine kunder. Prøv en SMSKlub kundeklub gratis og få mere loyale kunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Er din kundeklub klar til Black Friday 2019

Er din kundeklub klar til Black Friday 2019

Black Friday er gennem de seneste år blevet en større og større handelsdag. Salget topper i de fysiske butikker såvel som på de danske webshops. Men hvordan forbereder du medlemmerne af din kundeklub til Black Friday d. 29/11?

Skal du give rabat på alt i butikken på Black Friday?

Du behøver på ingen måde at give rabat på alle varer i din butik på Black Friday. Vi anbefaler derimod at du laver Black Friday tilbud på enkelte varer, også gør en ekstra indsats for at lave mersalg med de varer som ikke er på tilbud. Så lav et par skarpe tilbud, der lokker dine kunder i butikken. Medlemmerne af din kundeklub køber helt sikkert noget mere til normalpriser når de alligevel er i butikken.

Brug din kundeklub til at få dine medlemmer i butikken på Black Friday

For at du får en succesfuld Black Friday er det vigtigste at du får kunder i butikken. Der er mange måder at annoncere din butiks Black Friday arrangement på. Du kan bl.a. tage de sociale medier i brug. Men et meget effektivt redskab er at sende markedsføring til din kundeklub. Her kan du også give medlemmerne af din kundeklub eksklusive fordele for at lokke dem ned i din butik. Black Friday er desuden et godt tidspunkt at markedsføre din kundeklub på, da der kommer mange kunder i din butik. Derfor er det vigtigt at du gør noget ud af at lokke kunderne til at blive medlem af din butiks kundeklub.

Få dine medlemmer til at føle sig specielle med SMS markedsføring og bonus

Her er SMS markedsføring utroligt effektivt, da hele 98% læser SMS markedsføring. Det betyder altså at du kan ramme alle medlemmerne af din kundeklub simpelt med en SMS. Her anbefaler vi at du sender en SMS kampagne afsted en eller 2 dage før, hvori du kort gør opmærksom på hvad der kommer til at ske på Black Friday i din butik. Vi anbefaler også at du udsender endnu en SMS kampagne til medlemmerne af din kundeklub en time før du åbner. Så er du helt sikker på at medlemmerne af din kundeklub husker dit arrangement.

Forkæl medlemmerne af din kundeklub når de kommer forbi på Black Friday

Du kommer rigtigt langt ved blot at pynte lidt op i butikken, og stille lidt snacks og drikkevarer frem. Hvis du vil forkæle medlemmerne af din kundeklub lidt ekstra, kan du toppe den af ved at stille champagne frem og lidt lækker mad. Dette er især en god idé, hvis du har valgt at du ikke giver rabatter eller andre fordele på Black Friday i din butik.

I tvivl om hvordan du bedst bruger din kundeklub?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få det optimale ud af din kundeklub fra SMSKlub. Kontakt os hellere end gerne på +45 71 99 44 88 – Så kommer vi med inputs og idéer.
Har du ikke en kundeklub? Så prøv en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Sælg mere med en kundeklub til din tøjbutik

Sælg mere med en kundeklub til din tøjbutik

Som tøjbutik er det vigtigt at have loyale kunder, som trofast kommer igen. Det kræver at kunderne føler, at de får en oplevelse når de handler i butikken. Vigtigheden af den personlige relation til kunderne er vigtigere end nogensinde. Her kan en kundeklub være et effektivt redskab til at opretholde den gode relation.

Giv bonus til medlemmerne af din kundeklub

Bonus er meget effektivt til at få medlemmerne af din kundeklub til at komme tilbage til din butik. Du vælger selv hvordan bonusopsparingen skal fungere. Du kan vælge om medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub skal opspare kroner eller point, samt hvor meget de skal opspare. Det er selvfølgelig også muligt at vælge en udløbsdato for bonussen.

De fleste tøjbutikker tilbyder 5% i bonus til medlemmerne af deres kundeklub. Desuden giver de på udvalgte dage og til arrangementer deres kundeklub 10% i bonus. Det kan f.eks. være at man ønsker at give sine kundeklub 10% i bonus til ”Open by Night”.

Brug SMS markedsføring i din kundeklub

SMS markedsføring er en meget effektiv markedsføringskanal. Faktisk læser hele 98% SMS markedsføring, hvilket er langt bedre end f.eks. e-mail markedsføring. Samtidig er SMS markedsføring et mindre format, hvilket betyder at du kort og præcist kan informere medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub om dit budskab.

Segmentering af din SMS markedsføring
For at ramme dine medlemmer med det rigtige budskab kan du segmentere SMS kampagnerne. Du kan segmentere efter mange forskellige ting – Lige fra hvor ofte medlemmerne af din kundeklub handler i din butik, om de er Rabatjægere eller om de har din APP installeret.

Fødselsdagsbeskeder
Fødselsdagsbeskeder er en sikker vinder. Alle bliver glade for at få et ”Tillykke” på deres fødselsdag – Med SMSKlub kan du automatisk afsende fødselsdagsbeskeder. Man kan f.eks. opsætte en SMS der bliver sendt en uge før medlemmets fødselsdag. I SMS’en kan du inkludere et godt tilbud på et jakkesæt eller en kjole med tilbehør.

Sammenspil med din e-mail markedsføring
SMS markedsføring spiller rigtigt godt sammen med din e-mail markedsføring. E-mail markedsføring har oftest en lav åbningsrate. Derfor er der mange af medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub, der aldrig læser din seneste nyhed. Her er SMS markedsføring din redning – Du kan nemlig sende SMS markedsføring til de medlemmer af din kundeklub, som endnu ikke har åbnet dit nyhedsbrev. Så kan du være helt sikker på at dit budskab når sikkert frem.

Automatisk SMS
Du kan bruge automatisk SMS til at opsætte en trigger som udløser en SMS. Der er mange forskelige triggers. Et eksempel vil være at der automatisk bliver sendt en SMS til medlemmet hvori medlemmets bonus oplyses, hvis det er over 6 mdr. siden at medlemmet har været og handle i din butik.

Omnichannel med din kundeklub

Omnichannel er vigtigt, og du kan være helt sikker på at dine kunder forventer det. Det er altså vigtigt at det hele virker hele vejen rundt – Så hvis dine medlemmer har bonus opsparet fra din butik skal de altså også kunne bruge dem i din webshop.

Flere butikker
SMSKlub fungere uden problemer med flere butikker. Det er nemt at opsætte og administrere, og det hele spiller sammen. Medlemmer kan f.eks. optjene bonus i butik nr. 1 og bruge den optjente bonus i butik nr. 2.

Webshop
Når en kundeklub virker i butikken, skal den selvfølgelig også virke på webshoppen. Derfor er SMSKlub integreret med både din butik og din webshop.

Giv værdi til din tøjbutiks kundeklub

Det er altså vigtigt at give medlemmerne af din kundeklub værdi på så mange måder som muligt. Så sikre du dig nemlig kundernes uvurderlige loyalitet overfor din tøjbutik.
Hvis du godt kunne tænke dig at få flere konkrete råd og salgstips til din butik er du meget velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88.
Du har også mulighed for helt gratis og uforpligtende at prøve en demo af SMSKlub herunder – Så kan du selv teste de mange funktioner af.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Har du skarpe halloween tilbud klar til din kundeklub?

Har du skarpe halloween tilbud klar til din kundeklub?

Halloween er torsdag d. 31 oktober. Halloween har de seneste par år taget danskerne med storm. Der bliver gjort klar med græskar, udklædning og meget mere i de danske hjem. Det er derfor en god mulighed til at få medlemmerne af din kundeklub ned i din butik.

Vi kommer her med vores bud på hvordan du får en skræmmende god Halloween.

Pynt butikken op

Sørg for at gøre din fejring af Halloween skræmmende og sjov. Det fungerer naturligvis bedst hvis du gør det gennemført, og pynter butikken op. En ekstra sjov ting kunne være medarbejderne klæder sig ud. Sørg for at reklamere tydligt med dine Halloween tilbud såvel udenfor som indenfor i din butik.

Brug Emojis i SMS markedsføringen

Få din markedsføring til at skille sig ud ved at bruge Emojis. Emojis kan bruges i såvel den e-mail markedsføring som SMS markedsføring du sender til din kundeklub. Der er mange gode emojis til lige præcis Halloween vi har samlet de bedste herunder. Se hvilke andre Halloween emojis vi anbefaler til din kundeklub her.

Herunder er et par udvalgte emojis

👻 – Spøgelset
🧙‍♀️- Heksen
🧛 – Vampyren
🧟 – Zombien

🍫 – Chokolade baren
🍬 – Slik
🍭 – Slikkepinden

🎃 – Græskarlygten, selvfølgelig !
🕷️ – Edderkoppen
🏚️ – Det forladte hus

Se flere Emojis til din kundeklub her.

Brug kuponer til at give medlemmerne af din kundeklub noget ekstra

Med SMSKlub kan du nemt og simpelt opsætte kuponer, der kun kan bruges en gang. En oplagt mulighed vil være at sende en kupon til medlemmerne af kundeklubben hvor de kan få en gratis pose slik. Så får du helt sikkert dine medlemmer ned i din butik, og de køber garanteret noget ved samme lejlighed.

Køtilbud giver kunder i butikken

Lav få men gode Køtilbud til medlemmerne af din kundeklub. Så får du kunderne ned i din butik, uden at du skal give alt for meget i rabat. Til dem som ikke når Køtilbuddene kan du evt. give mere i bonus. Så ser du også snart medlemmerne af din butik igen.

Gør Halloween speciel

Begynd at gøre klar til Halloween og få en masse kunder i butikken, så du kan forøge dit salg og få mere loyale kunder. Hvis du er interesseret i en kundeklub kan du prøve en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Bonus til medlemmerne af din kundeklub

Bonus til medlemmerne af din kundeklub

Ved at give bonus til medlemmerne af din kundeklub får du mange fordele og mere loyale kunder. Vi har samlet vores bedste Tips & Tricks til hvordan du får mest muligt ud af at give dine medlemmer bonus.

Hvad er bonusopsparing for medelemmer af en kundeklub?

Bonus er noget du giver til medlemmerne af din kundeklub, hver gang de handler i din butik. Du vælger selv om du vil give bonus i form af point eller kroner. Du vælger selvfølgelig også hvor mange % dine medlemmer sparer op hver gang de handler – De fleste butikker giver ca. 5% i bonus. Med SMSKlub er det nemt og simpelt at opsætte bonus i din butik, og det hele foregår automatisk. Når et medlem betaler ved kassen, skal ekspedienten blot indtaste medlemmets telefonnummer, og så bliver bonussen tilføjet til medlemmets konto.

Bonus VS. Rabat

Når du giver dine kunder rabat, er det kun en værdi som medlemmet oplever nu og her, men ikke noget som de husker, eller noget som lokker dem tilbage i din butik en anden dag. Bonus er derimod en værdi, som de opsparer i lige netop din butik. Det er noget som lokker medlemmerne af din kundeklub tilbage en anden gang. Dog er rabat bedre til at lokke nye kunder i butikken end bonus, da kunderne spare noget her og nu. Rabat er heller ikke særligt godt ud fra et økonomisk perspektiv, da kunderne forventer 20-40% rabat før det er et rigtigt godt tilbud. Derimod opfatter kunderne 5% i bonus som et godt tilbud. Du tjener altså mere på dine varer ved at give bonus til medlemmerne af din kundeklub end at give dem rabat.

Vi anbefaler at du bruger bonus mest, da det giver den bedste langsigtet effekt. Dog er det også effektivt at kombinere bonus og rabat. Hvor der er få varer med rabat på, og at du så tilbyder at medlemmer af din kundeklub kan opspare 5%. Så har du rabatten og bonus til at få kunderne ind butikken, og så kan du bruge bonussen til at få kunderne tilbage i butikken

Hvordan sætter du bonusopsparingen op?

Det er simpelt og nemt at opsætte bonus med SMSKlub. Du skal blot vælge om dine kunder skal opspare point eller kroner. Herefter kan du vælge hvor mange procent eller point de skal opspare, samt om de skal opspare bonus på varer med rabat. Bagefter bliver det hele integreret med dit kassesystem.

Mind dine kunder om deres bonus med SMS markedsføring

For at få medlemmerne af kundeklubben ned i butikken er det en god idé at inkludere i din SMS markedsføring hvor meget bonus medlemmerne har opsparet. Næste gang du alligevel skriver ud til medlemmerne af din kundeklub at du f.eks. har fået nye produkter hjem, eller du afholder et arrangement i din butik kan du altså med fordel lige minde dem om at de har så meget i opsparet bonus.

Du kan også opsætte en automatisk SMS, som afsendes til dine kunde når de ikke har handlet i din butik i 2 mdr. Du kan f.eks. skrive ”Vi savner dig i butikken! Du har opsparet XX kr. i bonus, vi håber på at se dig snart”. Du skal kun opsætte det én gang, og derefter afsender systemet automastik SMS beskederne.

Vil du vide mere?

Vil du også begynde at give dine kunder mere værdi med en kundeklub, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88

Du kan gratis og uforpligtende prøve en demo af SMSKlub herunder, så kan du selv prøve vores funktioner af.
Hvis du allerede har en kundeklub er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os, så er vi klar til at rådgive dig, og give dig indputs til din kundeklub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Kundeklub til planteskoler – Sælg mere!

Kundeklub til planteskoler – Sælg mere!

En kundeklub er en effektiv metode til at fastholde kunders interesse, og ikke mindst at sælge mere. Det er meget oplagt og kan give gode resultater at bruge en kundeklub i stort set alle butikker og især i en planteskole. Vi kommer her med vores bedste Tips & Tricks til hvordan du udnytter din kundeklub optimalt.

Annoncer medlemsfordele

Det er afgørende at der er gode fordele ved at være medlem af en kundeklub – Hvis der ikke er en fordel ved at være medlem, hvorfor skulle kunderne så tilmelde sig… Dog er det mindst lige så vigtigt at annoncere de attraktive fordele ved at være medlem af planteskolens kundeklub. Der er mange forskellige metoder til hvordan medlemsfordelene ved en planteskolens kundeklub kan annonceres. For at opnå det bedste resultat bør du annoncere fordelene så mange steder i planteskolens markedsføring som muligt – Så opnår du også omnichannel effekten.

Her bør medlemsfordelene ved planteskolens kundeklub annonceres:

Inkluder medlemsfordelene i planteskolens online markedsføring
Der er mange former for online markedsføring, og derfor er det oplagt at inkludere medlemsfordelene af planteskoles kundeklub i nyhedsbrevene, hjemmesiden og webshoppen. Men husk også at inkluder medlemsfordelene ved planteskolens kundeklub i markedsføringen på Facebook, Instagram & Google.

Gør medlemsfordelene tydelige i den trykte markedsføring
Som en ekstra salgspointe er det en god idé at inkludere medlemsfordelene i planteskolens katalog, brochure og visitkort.

Gør medlemsfordelene tydelige i planteskolens butik
Annoncer medlemsfordelene med trykt markedsføring i butikken i form af roll-up’s eller skilte ved kassen. Så mindes kunderne løbende om de fordele, som de kan opnå ved at blive medlem af planteskolens kundeklub.

Fortæl om medlemsfordelene ved kassen
Det vigtigste er at fortælle om medlemsfordelene ved kassen, og spørge kunderne om de kunne tænke sig at blive medlem af planteskolens kundeklub. Det gælder selvfølgelig også på webshoppen, hvor det kan gøres nemt for kunder at tilmelde sig – De er alligevel i gang med at indtaste deres informationer ved betalingen.

Hvorfor SMS markedsføring til din planteskoles kundeklub?

98% af danskerne læser deres SMS’er – Tallet taler for sig selv. SMS markedsføring er altså meget effektivt – Det betyder altså at medlemmerne af kundeklubben faktisk læser dit budskab. Samtidig er SMS markedsføring en billig markedsføringskanal med SMSKlub koster det KUN 29 øre pr. SMS du sender.
SMS markedsføring kan bruges til at markedsføre et kommende arrangement, eller et skarpt tilbud. Det er også muligt at sende en kupon hvor du kan give medlemmerne noget gratis – Kuponen er nem og hurtig at opsætte, og den kan kun indløses én gang pr. kunde.

Mange af butikkerne som benytter SMS markedsføring oplever ofte at, der ikke går mere end 2 timer før at salget stiger i deres butik, efter de har sendt SMS markedsføring til medlemmerne af deres kundeklub – Det kalder vi effektiv og målbar markedsføring.

Husk at sende fødselsdagsbeskeder til alle medlemmerne af kundeklubben

Fødselsdage skal fejres, og der er ikke noget bedre end at få en personlig hilsen og en gave på sin fødselsdag. Det har vi gjort nemt at gøre med kundeklub fra SMSKlub. Når medlemmerne tilmelder sig planteskolens kundeklub indtaster de også deres fødselsdag. Der skal blot opsættes en SMS besked, som automatisk bliver afsendt på medlemmets fødselsdag. I beskeden kan du f.eks. inkludere en kupon, som kan indløses til en lille plante. En anden mulighed er at give medlemmerne 15% i bonus i stedet for kun 5% i bonus.

Med en fødselsdagsbesked og en gave er der uden tvivl skabt en god relation til medlemmerne af planteskolens kundeklub. Denne relation er meget værdifuldt, og kommer tilbage ved at medlemmerne kommer ned på deres fødselsdag og køber noget, og i fremtiden vil planteskolen have opbygget en høj kundeloyalitet.

Begynd at brug en kundeklub og brug mulighederne til at vækste din planteskole

Er du stadig nysgerrig på hvordan du bedst muligt bruger en kundeklub i din planteskole? Så kan du læse videre her hvor vi giver vores Tips & Tricks til hvordan du får en større kundeloyalitet og sælger mere i din planteskole.
Har du ikke en anden butik? Så læs vores Tips & Tricks hvor vi guider til hvordan man bedst muligt bruger en kundeklub i din butik.
Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 99 44 88, så vil vi med glæde fortælle dig mere om SMSKlub, samt hjælpe dig med hvordan du bedst muligt bruger SMSKlub.
Du kan også prøve SMSKlub gratis – du skal blot oprette dig herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

Derfor skal du have en APP til din kundeklub

Derfor skal du have en APP til din kundeklub

En APP til din kundeklub kan byde på mange smarte funktioner, som kan gøre dine kunder endnu mere loyale. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor kundeloyalitet og vi kan derfor hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning, som giver værdi for dine kunder. I dette indlæg har vi samlet de bedste funktioner, som med sikkerhed også kan give værdi i din kundeklub.

Funktioner i en APP til din kundeklub

Medlemskort
Du kan gøre medlemskortet elektronisk, så slipper dine kunder for at skulle have et plastik kort med sig. Det elektroniske medlemskort er nemt at finde i APP’en, og det er ikke mindst nemt at scanne på kassen.

Stempelkort
Ved at oprette stempelkort til produkter som ofte sælges, giver du dine kunder en tilknytning til din butik. F.eks. kan du give dine kunder hver 10. kop kaffe gratis. Stempelkortet oprettes nemt, og kører helt automatisk sammen med kassen. Klippene gives ved at sælge bestemte varenumre og indløses ved at oprette et 0,- produkt med andet varenummer. Kunderne kan nemt se hvor mange stempler de har i APP’en.

Vise opsparet bonus
Hvis du giver dine kunder bonus er det godt at minde dem om hvor meget de egenligt har opsparet i bonus. Kunderne kan nemt selv tjekke det i APP’en.

Vise kvitteringer
Med en APP til din kundeklub kan du nemt og simpelt samle alle din kundes køb i APP’en, hvor de kan se kvitteringerne fra deres tidligere køb i din butik.

Vise kataloger
I kundeklub APP’en kan du lægge dine nyeste kataloger ind digitalt. På den måde får du dine seneste tilbud ud i dine kunders lommer.

Sende PUSH beskeder
En vigtig funktion er PUSH beskeder, hvor du kan sende notifikationer ud til medlemmerne af din kundeklub. Du kan f.eks. minde dem om hvor meget de har opsparet i bonus, eller at de kun mangler 3 stempler før de kan få en gratis kop kaffe. Du kan også sende en PUSH besked ud hvor medlemmerne af din kundeklub kan se dine fødselsdagstilbud under kataloger.

”BEACON” teknologi sender en notifikation når dine kunder går forbi din butik
”BEACON” teknologien er en af de nyste tendenser indenfor retail. Med denne funktion kan du sende en PUSH besked til medlemmerne af din kundeklub når de nærmer sig din butik. Her kan du f.eks. påminde dem om hvor meget de har opsparet i bonus.

Få gang i din kundeklub med din helt egen APP

Der er mange muligheder hvis du har en APP til din kundeklub. Hvis du har en APP til din kundeklub, giver du først og fremmest en værdi til dine kunder, da du gør det nemmere for dem at være medlem af din kundeklub. Desuden kan se frem til en langvarig besparelse hvis du hidtil har brugt penge på stempelkort og plastisk medlemskort.

Vil du høre mere om en kundeklub med din helt egen APP til din butik?
Vi er klar til at hjælpe dig, og vi kan hjælpe dig med at få den APP til din kundeklub, så du kan sælge mere og få mere loyale kunder. Du kan også prøve en GRATIS demo, hvor du på egen hånd kan opleve hvor nemt og simpelt SMSKlub er.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.