Er din kundeklub klar til Black Friday 2019

Er din kundeklub klar til Black Friday 2019

Black Friday er gennem de seneste år blevet en større og større handelsdag. Salget topper i de fysiske butikker såvel som på de danske webshops. Men hvordan forbereder du medlemmerne af din kundeklub til Black Friday d. 29/11?

Skal du give rabat på alt i butikken på Black Friday?

Du behøver på ingen måde at give rabat på alle varer i din butik på Black Friday. Vi anbefaler derimod at du laver Black Friday tilbud på enkelte varer, også gør en ekstra indsats for at lave mersalg med de varer som ikke er på tilbud. Så lav et par skarpe tilbud, der lokker dine kunder i butikken. Medlemmerne af din kundeklub køber helt sikkert noget mere til normalpriser når de alligevel er i butikken.

Brug din kundeklub til at få dine medlemmer i butikken på Black Friday

For at du får en succesfuld Black Friday er det vigtigste at du får kunder i butikken. Der er mange måder at annoncere din butiks Black Friday arrangement på. Du kan bl.a. tage de sociale medier i brug. Men et meget effektivt redskab er at sende markedsføring til din kundeklub. Her kan du også give medlemmerne af din kundeklub eksklusive fordele for at lokke dem ned i din butik. Black Friday er desuden et godt tidspunkt at markedsføre din kundeklub på, da der kommer mange kunder i din butik. Derfor er det vigtigt at du gør noget ud af at lokke kunderne til at blive medlem af din butiks kundeklub.

Få dine medlemmer til at føle sig specielle med SMS markedsføring og bonus

Her er SMS markedsføring utroligt effektivt, da hele 98% læser SMS markedsføring. Det betyder altså at du kan ramme alle medlemmerne af din kundeklub simpelt med en SMS. Her anbefaler vi at du sender en SMS kampagne afsted en eller 2 dage før, hvori du kort gør opmærksom på hvad der kommer til at ske på Black Friday i din butik. Vi anbefaler også at du udsender endnu en SMS kampagne til medlemmerne af din kundeklub en time før du åbner. Så er du helt sikker på at medlemmerne af din kundeklub husker dit arrangement.

Forkæl medlemmerne af din kundeklub når de kommer forbi på Black Friday

Du kommer rigtigt langt ved blot at pynte lidt op i butikken, og stille lidt snacks og drikkevarer frem. Hvis du vil forkæle medlemmerne af din kundeklub lidt ekstra, kan du toppe den af ved at stille champagne frem og lidt lækker mad. Dette er især en god idé, hvis du har valgt at du ikke giver rabatter eller andre fordele på Black Friday i din butik.

I tvivl om hvordan du bedst bruger din kundeklub?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få det optimale ud af din kundeklub fra SMSKlub. Kontakt os hellere end gerne på +45 71 99 44 88 – Så kommer vi med inputs og idéer.
Har du ikke en kundeklub? Så prøv en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.