Brug din kundeklub til at sætte gang i julesalget

Brug din kundeklub til at sætte gang i julesalget

December måned og dermed juletiden har ramt danskerne. Dermed er det også ved at være tid til det årlige julesalg. Dette giver endnu en oplagt mulighed for at du kan bruge din kundeklub, og sælge meget mere.

Inspirer din kundeklubs medlemmer til at ønske sig julegaver fra din butik

Mange går i disse dage og skal skrive de famøse ønskelister. Derfor er det en god måde at indirekte sælge mere til medlemmerne af din kundeklub. Det er vigtigt at du skaber et behov og et ønske ved medlemmerne for at de faktisk ønsker sig en gave fra din butik.

SMS markedsføring
Brug SMS markedsføring til at sætte gang i dine medlemmers tanker. Ved at skrive en opfordrende besked som ”Mangler du noget at ønske dig i julegave”, får du ledt dine medlemmers tanker over på at det er det som de skal ønske sig i julegave.

Katalog i APP
Hvis du har en APP til din kundeklub kan du også benytte denne til at give dine medlemmer af din kundeklub nogle ønsker i din butik. Med kundeklubs APP’en kan du udgive dit julekatalog, samt sende en PUSH meddelelse. Her kan du f.eks. skrive ”Find dit juleønske i vores nye julekatalog”.

SMS markedsføring der opfordre medlemmerne af din kundeklub til at ønske sig ting fra din butik til jul.

Lav december hygge og julearrangementer i din butik

Du kan ret nemt opsætte et hyggeligt event, hvor du får medlemmerne ned i din butik. Det giver også god mening generelt at skabe en god december stemning i butikken med julepynt, småkager og nissehuer. Jo hyggeligere det er i din butik desto længere bliver såvel medlemmer af din kundeklub som ikke medlemmer af din kundeklub.

Inviter til dine medlemmer til en eksklusiv juleaften med gode tilbud
For at give medlemmerne af din kundeklub fornemmelsen af at de er en del af noget eksklusivt, hvor de opnår gode fordele, så er det en god idé at inviterer dem til arrangementer KUN for medlemmer. Du kan ret simpelt lave et godt arrangement med hyggelig julestemning, et foredrag eller noget andet.

Send en kupon til medlemmerne af din kundeklub

For at opretholde den gode relation med dine medlemmer, samt sælge mere direkte til dem kan det være en god idé at sende dem en kupon. Det kan enten være at de kan få en kop kaffe og et stykke kage, eller at de får et rigtigt godt tilbud på et enkelt produkt.

SMS markedsføring med kupon der lokker dine medlemmer ned i din butik.

Brug din kundeklub og sæt rekord til jul

Brug din kundeklub til at få ekstra salg i december måned, hvis du stadig mangler idéer, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88, så er vi klar til at rådgive dig.Har du endnu ikke en kundeklub er du mere end velkommen til at prøve en gratis demo herunder, eller kontakte os og hør nærmere.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.