PRØV EN KUNDEKLUB I DAG!

FRA KUN 399,-

Vi tilbyder en nem løsning, som integrer med din kasse og webshop. Det skaber loyale kunder, som forøger din omsætning!

Forhandlere & webshops

Vi integrer i øjeblikket med et udvalg af kassesystemsleverandører og webshopsystemer. Er din leverandør ikke på listen? Så tøv ikke med at kontakte os, da vi hele tiden arbejder på at integrer med flere.

Hvad er en kundeklub?

Med en kundeklub får du mange muligheder for at markedsføre dig, til de kunder du allerede har. Du kan med SMSKlub nemt sende markedsføring gennem din fortrukne kanal til dine kunder, og dine kunder får fordele uanset om de handler i din butik eller i din webshop. Nogle kalder det Omnichannel – Vi synes bare det er smart.

Medlemshåndtering

Med vores brugervenlige system har vi gjort det nemt for dig at oprette og opdatere dine medlemer. Det er f.eks. overskueligt og nemt at vælge den rigtige målgruppe.

Bonusprogram

Du kan nemt og simpelt give dine kunder bonus når de handler, som du kan afregne i point eller procent.

Fødselsdagsbeskeder

Hvem elsker ikke at få en hilsen på sin fødselsdag? Med din SMS Kundeklub, kan du let opsætte en fødselsdags hilsen.

Avanceret segmentering

Vi har gjort det let at vælge den rigtige målgruppe.Du kan målrette dit budskab udfra Køn, Alder, Post Nr., Butik eller deres opsparede bonus saldo.

E-mail

Med SMSKlub kan du sende E-Mail nyhedsbreve til din kundeklub. Vores system kan synkronisere dine kunder til Ubivox og MailChimp.

Flere butikker

Har du flere butikker? I SMSKlub er det ikke noget problem! Du kan oprette alle de butikker du vil. Hver butik for deres eget login til klubben, og du kan styre de rettigheder de har i klubben

SMS Afsendelse

Vil du give dine medlemmer et godt tilbud, eller fortælle dem at du holder “Open by night”? I SMSKlub kan du hurtigt og nemt sende SMS’er til dine kunder.

Dashboard

Dashboardet giver dig overbliket over din kunderklub. Her kan du bl.a. se hvordan dine kunder tilmelder sig, medlemsomsætningen fordelt pr. butik og meget mere.

Nem tilmelding

Vi har lavet tilmeldingen så nem som mulig. Du kan tilmelde kunder direkte på kasse systemet. De kan også tilmelde sig ved at sende en SMS, skanne en QR kode, udfylde en formular på din hjemmeside eller Facebook side.

Prøv en SMS Kundeklub GRATIS!

Udfyld dine oplysninger herunder, så opretter vi en GRATIS demo kundeklub til dig!

Vælg din kassesystemsleverandør her:

Vælg dit webshop system herunder:

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.