Se kunderne komme igen i din kaffebar med en kundeklub

Se kunderne komme igen i din kaffebar med en kundeklub

Prøv en kundeklub og se hvordan kunderne kommer igen og igen i din kaffebar. En kundeklub giver nemlig dig mange gode funktioner som f.eks. elektroniske stempelkort, bonus opsparing, SMS markedsføring, automatiske fødselsdagsbeskeder og meget mere. Vi kommer her med vores tips & tricks til hvordan du sælger mest muligt med din kundeklub.

Gør stempelkortet elektronisk med en kundeklub

En kundeklub kan automatisk håndtere stempelkort. I din kaffebar vil det f.eks. være oplagt at oprette et stempelkort hvor man får den 10. kop kaffe gratis. Ved at give din kundeklub et stempelkort er du sikker på at de kommer igen og igen i din kaffebar.

Det hele foregår nemt og simpelt. Når medlemmerne af din kundeklub betaler oplyser de deres telefonnummer, og deres køb bliver knyttet til deres kundekonto og de får et elektronisk stempel.

Brug automatisk SMS markedsføring
Med automatisk SMS markedsføring kan du vælge triggeren ”Fuldt stempelkort”, og opsætte en SMS besked. Denne SMS besked vil blive automatisk blive sendt til et medlem når de har et fuldt stempelkort og dermed kan få en gratis kop kaffe. Det gør helt sikkert medlemmerne af din kaffebars kundeklub glade.

Send automatisk kuponer til medlemmer der ikke har handlet længe

Du kan nemt opsætte elektroniske kuponer, som bliver udsendt med SMS markedsføring. Kuponerne kan naturligvis kun bruges en gang, og kan nemt indløses af ekspedienten. Du kan f.eks. oprette en kupon som giver en gratis kage.

Denne kupon kan du opsætte således at den bliver udsendt til alle der ikke har handlet i en periode. Denne funktion får altså aktiveret de medlemmer af din kundeklub, som ikke er aktive kunder.

Få medlemmerne tilbage i butikken

Automatiske fødselsdagsbeskeder til dine medlemmer

Fødselsdagsbeskeder er en sikker vinder hver gang. Her får du et perfekt værktøj til at opbygge den gode relation til dine kunder. Der er oplagt at inkludere en kupon til en kop kaffe. Så får du glade medlemmer af din kaffebars kundeklub.

Giv dine medlemmerne af din kaffebars kundeklub et overblik med en APP

Du kan give medlemmerne af din kundeklub en APP, som giver endnu mere funktionalitet. Med en APP til din kaffebars kundeklub kan dine medlemmer se deres stempelkort direkte i APP’en. APP’en kan også vise et digitalt kundekort, så behøver medlemmerne ikke at oplyse deres telefonnummer, men kan blot få scannet deres medlemskort. Du får også muligheden for at benytte en af de nyeste teknologier kaldet ”Beacon”. Denne funktion gør det muligt at udsende en PUSH besked til medlemmerne af din kaffebars kundeklub når de går forbi. Så kan du friste dine medlemmer med et godt tilbud, eller lige minde dem om at din kaffebar jo er tæt på.

Brug din kaffebars kundeklub!

Der er mange muligheder med en kundeklub, så det er bare at komme i gang. Hvis du stadig mangler inspiration, er du velkommen til at kontakte os.
Har du endnu ikke en kundeklub i din kaffebar, så kan du prøve en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.