Kundeklub til planteskoler – Sælg mere!

Kundeklub til planteskoler – Sælg mere!

En kundeklub er en effektiv metode til at fastholde kunders interesse, og ikke mindst at sælge mere. Det er meget oplagt og kan give gode resultater at bruge en kundeklub i stort set alle butikker og især i en planteskole. Vi kommer her med vores bedste Tips & Tricks til hvordan du udnytter din kundeklub optimalt.

Annoncer medlemsfordele

Det er afgørende at der er gode fordele ved at være medlem af en kundeklub – Hvis der ikke er en fordel ved at være medlem, hvorfor skulle kunderne så tilmelde sig… Dog er det mindst lige så vigtigt at annoncere de attraktive fordele ved at være medlem af planteskolens kundeklub. Der er mange forskellige metoder til hvordan medlemsfordelene ved en planteskolens kundeklub kan annonceres. For at opnå det bedste resultat bør du annoncere fordelene så mange steder i planteskolens markedsføring som muligt – Så opnår du også omnichannel effekten.

Her bør medlemsfordelene ved planteskolens kundeklub annonceres:

Inkluder medlemsfordelene i planteskolens online markedsføring
Der er mange former for online markedsføring, og derfor er det oplagt at inkludere medlemsfordelene af planteskoles kundeklub i nyhedsbrevene, hjemmesiden og webshoppen. Men husk også at inkluder medlemsfordelene ved planteskolens kundeklub i markedsføringen på Facebook, Instagram & Google.

Gør medlemsfordelene tydelige i den trykte markedsføring
Som en ekstra salgspointe er det en god idé at inkludere medlemsfordelene i planteskolens katalog, brochure og visitkort.

Gør medlemsfordelene tydelige i planteskolens butik
Annoncer medlemsfordelene med trykt markedsføring i butikken i form af roll-up’s eller skilte ved kassen. Så mindes kunderne løbende om de fordele, som de kan opnå ved at blive medlem af planteskolens kundeklub.

Fortæl om medlemsfordelene ved kassen
Det vigtigste er at fortælle om medlemsfordelene ved kassen, og spørge kunderne om de kunne tænke sig at blive medlem af planteskolens kundeklub. Det gælder selvfølgelig også på webshoppen, hvor det kan gøres nemt for kunder at tilmelde sig – De er alligevel i gang med at indtaste deres informationer ved betalingen.

Hvorfor SMS markedsføring til din planteskoles kundeklub?

98% af danskerne læser deres SMS’er – Tallet taler for sig selv. SMS markedsføring er altså meget effektivt – Det betyder altså at medlemmerne af kundeklubben faktisk læser dit budskab. Samtidig er SMS markedsføring en billig markedsføringskanal med SMSKlub koster det KUN 29 øre pr. SMS du sender.
SMS markedsføring kan bruges til at markedsføre et kommende arrangement, eller et skarpt tilbud. Det er også muligt at sende en kupon hvor du kan give medlemmerne noget gratis – Kuponen er nem og hurtig at opsætte, og den kan kun indløses én gang pr. kunde.

Mange af butikkerne som benytter SMS markedsføring oplever ofte at, der ikke går mere end 2 timer før at salget stiger i deres butik, efter de har sendt SMS markedsføring til medlemmerne af deres kundeklub – Det kalder vi effektiv og målbar markedsføring.

Husk at sende fødselsdagsbeskeder til alle medlemmerne af kundeklubben

Fødselsdage skal fejres, og der er ikke noget bedre end at få en personlig hilsen og en gave på sin fødselsdag. Det har vi gjort nemt at gøre med kundeklub fra SMSKlub. Når medlemmerne tilmelder sig planteskolens kundeklub indtaster de også deres fødselsdag. Der skal blot opsættes en SMS besked, som automatisk bliver afsendt på medlemmets fødselsdag. I beskeden kan du f.eks. inkludere en kupon, som kan indløses til en lille plante. En anden mulighed er at give medlemmerne 15% i bonus i stedet for kun 5% i bonus.

Med en fødselsdagsbesked og en gave er der uden tvivl skabt en god relation til medlemmerne af planteskolens kundeklub. Denne relation er meget værdifuldt, og kommer tilbage ved at medlemmerne kommer ned på deres fødselsdag og køber noget, og i fremtiden vil planteskolen have opbygget en høj kundeloyalitet.

Begynd at brug en kundeklub og brug mulighederne til at vækste din planteskole

Er du stadig nysgerrig på hvordan du bedst muligt bruger en kundeklub i din planteskole? Så kan du læse videre her hvor vi giver vores Tips & Tricks til hvordan du får en større kundeloyalitet og sælger mere i din planteskole.
Har du ikke en anden butik? Så læs vores Tips & Tricks hvor vi guider til hvordan man bedst muligt bruger en kundeklub i din butik.
Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71 99 44 88, så vil vi med glæde fortælle dig mere om SMSKlub, samt hjælpe dig med hvordan du bedst muligt bruger SMSKlub.
Du kan også prøve SMSKlub gratis – du skal blot oprette dig herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.