Sælg mere med en kundeklub til din tøjbutik

Sælg mere med en kundeklub til din tøjbutik

Som tøjbutik er det vigtigt at have loyale kunder, som trofast kommer igen. Det kræver at kunderne føler, at de får en oplevelse når de handler i butikken. Vigtigheden af den personlige relation til kunderne er vigtigere end nogensinde. Her kan en kundeklub være et effektivt redskab til at opretholde den gode relation.

Giv bonus til medlemmerne af din kundeklub

Bonus er meget effektivt til at få medlemmerne af din kundeklub til at komme tilbage til din butik. Du vælger selv hvordan bonusopsparingen skal fungere. Du kan vælge om medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub skal opspare kroner eller point, samt hvor meget de skal opspare. Det er selvfølgelig også muligt at vælge en udløbsdato for bonussen.

De fleste tøjbutikker tilbyder 5% i bonus til medlemmerne af deres kundeklub. Desuden giver de på udvalgte dage og til arrangementer deres kundeklub 10% i bonus. Det kan f.eks. være at man ønsker at give sine kundeklub 10% i bonus til ”Open by Night”.

Brug SMS markedsføring i din kundeklub

SMS markedsføring er en meget effektiv markedsføringskanal. Faktisk læser hele 98% SMS markedsføring, hvilket er langt bedre end f.eks. e-mail markedsføring. Samtidig er SMS markedsføring et mindre format, hvilket betyder at du kort og præcist kan informere medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub om dit budskab.

Segmentering af din SMS markedsføring
For at ramme dine medlemmer med det rigtige budskab kan du segmentere SMS kampagnerne. Du kan segmentere efter mange forskellige ting – Lige fra hvor ofte medlemmerne af din kundeklub handler i din butik, om de er Rabatjægere eller om de har din APP installeret.

Fødselsdagsbeskeder
Fødselsdagsbeskeder er en sikker vinder. Alle bliver glade for at få et ”Tillykke” på deres fødselsdag – Med SMSKlub kan du automatisk afsende fødselsdagsbeskeder. Man kan f.eks. opsætte en SMS der bliver sendt en uge før medlemmets fødselsdag. I SMS’en kan du inkludere et godt tilbud på et jakkesæt eller en kjole med tilbehør.

Sammenspil med din e-mail markedsføring
SMS markedsføring spiller rigtigt godt sammen med din e-mail markedsføring. E-mail markedsføring har oftest en lav åbningsrate. Derfor er der mange af medlemmerne af din tøjbutiks kundeklub, der aldrig læser din seneste nyhed. Her er SMS markedsføring din redning – Du kan nemlig sende SMS markedsføring til de medlemmer af din kundeklub, som endnu ikke har åbnet dit nyhedsbrev. Så kan du være helt sikker på at dit budskab når sikkert frem.

Automatisk SMS
Du kan bruge automatisk SMS til at opsætte en trigger som udløser en SMS. Der er mange forskelige triggers. Et eksempel vil være at der automatisk bliver sendt en SMS til medlemmet hvori medlemmets bonus oplyses, hvis det er over 6 mdr. siden at medlemmet har været og handle i din butik.

Omnichannel med din kundeklub

Omnichannel er vigtigt, og du kan være helt sikker på at dine kunder forventer det. Det er altså vigtigt at det hele virker hele vejen rundt – Så hvis dine medlemmer har bonus opsparet fra din butik skal de altså også kunne bruge dem i din webshop.

Flere butikker
SMSKlub fungere uden problemer med flere butikker. Det er nemt at opsætte og administrere, og det hele spiller sammen. Medlemmer kan f.eks. optjene bonus i butik nr. 1 og bruge den optjente bonus i butik nr. 2.

Webshop
Når en kundeklub virker i butikken, skal den selvfølgelig også virke på webshoppen. Derfor er SMSKlub integreret med både din butik og din webshop.

Giv værdi til din tøjbutiks kundeklub

Det er altså vigtigt at give medlemmerne af din kundeklub værdi på så mange måder som muligt. Så sikre du dig nemlig kundernes uvurderlige loyalitet overfor din tøjbutik.
Hvis du godt kunne tænke dig at få flere konkrete råd og salgstips til din butik er du meget velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88.
Du har også mulighed for helt gratis og uforpligtende at prøve en demo af SMSKlub herunder – Så kan du selv teste de mange funktioner af.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.