Har du skarpe halloween tilbud klar til din kundeklub?

Har du skarpe halloween tilbud klar til din kundeklub?

Halloween er torsdag d. 31 oktober. Halloween har de seneste par år taget danskerne med storm. Der bliver gjort klar med græskar, udklædning og meget mere i de danske hjem. Det er derfor en god mulighed til at få medlemmerne af din kundeklub ned i din butik.

Vi kommer her med vores bud på hvordan du får en skræmmende god Halloween.

Pynt butikken op

Sørg for at gøre din fejring af Halloween skræmmende og sjov. Det fungerer naturligvis bedst hvis du gør det gennemført, og pynter butikken op. En ekstra sjov ting kunne være medarbejderne klæder sig ud. Sørg for at reklamere tydligt med dine Halloween tilbud såvel udenfor som indenfor i din butik.

Brug Emojis i SMS markedsføringen

Få din markedsføring til at skille sig ud ved at bruge Emojis. Emojis kan bruges i såvel den e-mail markedsføring som SMS markedsføring du sender til din kundeklub. Der er mange gode emojis til lige præcis Halloween vi har samlet de bedste herunder. Se hvilke andre Halloween emojis vi anbefaler til din kundeklub her.

Herunder er et par udvalgte emojis

👻 – Spøgelset
🧙‍♀️- Heksen
🧛 – Vampyren
🧟 – Zombien

🍫 – Chokolade baren
🍬 – Slik
🍭 – Slikkepinden

🎃 – Græskarlygten, selvfølgelig !
🕷️ – Edderkoppen
🏚️ – Det forladte hus

Se flere Emojis til din kundeklub her.

Brug kuponer til at give medlemmerne af din kundeklub noget ekstra

Med SMSKlub kan du nemt og simpelt opsætte kuponer, der kun kan bruges en gang. En oplagt mulighed vil være at sende en kupon til medlemmerne af kundeklubben hvor de kan få en gratis pose slik. Så får du helt sikkert dine medlemmer ned i din butik, og de køber garanteret noget ved samme lejlighed.

Køtilbud giver kunder i butikken

Lav få men gode Køtilbud til medlemmerne af din kundeklub. Så får du kunderne ned i din butik, uden at du skal give alt for meget i rabat. Til dem som ikke når Køtilbuddene kan du evt. give mere i bonus. Så ser du også snart medlemmerne af din butik igen.

Gør Halloween speciel

Begynd at gøre klar til Halloween og få en masse kunder i butikken, så du kan forøge dit salg og få mere loyale kunder. Hvis du er interesseret i en kundeklub kan du prøve en gratis demo herunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.