Bonus til medlemmerne af din kundeklub

Bonus til medlemmerne af din kundeklub

Ved at give bonus til medlemmerne af din kundeklub får du mange fordele og mere loyale kunder. Vi har samlet vores bedste Tips & Tricks til hvordan du får mest muligt ud af at give dine medlemmer bonus.

Hvad er bonusopsparing for medelemmer af en kundeklub?

Bonus er noget du giver til medlemmerne af din kundeklub, hver gang de handler i din butik. Du vælger selv om du vil give bonus i form af point eller kroner. Du vælger selvfølgelig også hvor mange % dine medlemmer sparer op hver gang de handler – De fleste butikker giver ca. 5% i bonus. Med SMSKlub er det nemt og simpelt at opsætte bonus i din butik, og det hele foregår automatisk. Når et medlem betaler ved kassen, skal ekspedienten blot indtaste medlemmets telefonnummer, og så bliver bonussen tilføjet til medlemmets konto.

Bonus VS. Rabat

Når du giver dine kunder rabat, er det kun en værdi som medlemmet oplever nu og her, men ikke noget som de husker, eller noget som lokker dem tilbage i din butik en anden dag. Bonus er derimod en værdi, som de opsparer i lige netop din butik. Det er noget som lokker medlemmerne af din kundeklub tilbage en anden gang. Dog er rabat bedre til at lokke nye kunder i butikken end bonus, da kunderne spare noget her og nu. Rabat er heller ikke særligt godt ud fra et økonomisk perspektiv, da kunderne forventer 20-40% rabat før det er et rigtigt godt tilbud. Derimod opfatter kunderne 5% i bonus som et godt tilbud. Du tjener altså mere på dine varer ved at give bonus til medlemmerne af din kundeklub end at give dem rabat.

Vi anbefaler at du bruger bonus mest, da det giver den bedste langsigtet effekt. Dog er det også effektivt at kombinere bonus og rabat. Hvor der er få varer med rabat på, og at du så tilbyder at medlemmer af din kundeklub kan opspare 5%. Så har du rabatten og bonus til at få kunderne ind butikken, og så kan du bruge bonussen til at få kunderne tilbage i butikken

Hvordan sætter du bonusopsparingen op?

Det er simpelt og nemt at opsætte bonus med SMSKlub. Du skal blot vælge om dine kunder skal opspare point eller kroner. Herefter kan du vælge hvor mange procent eller point de skal opspare, samt om de skal opspare bonus på varer med rabat. Bagefter bliver det hele integreret med dit kassesystem.

Mind dine kunder om deres bonus med SMS markedsføring

For at få medlemmerne af kundeklubben ned i butikken er det en god idé at inkludere i din SMS markedsføring hvor meget bonus medlemmerne har opsparet. Næste gang du alligevel skriver ud til medlemmerne af din kundeklub at du f.eks. har fået nye produkter hjem, eller du afholder et arrangement i din butik kan du altså med fordel lige minde dem om at de har så meget i opsparet bonus.

Du kan også opsætte en automatisk SMS, som afsendes til dine kunde når de ikke har handlet i din butik i 2 mdr. Du kan f.eks. skrive ”Vi savner dig i butikken! Du har opsparet XX kr. i bonus, vi håber på at se dig snart”. Du skal kun opsætte det én gang, og derefter afsender systemet automastik SMS beskederne.

Vil du vide mere?

Vil du også begynde at give dine kunder mere værdi med en kundeklub, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 99 44 88

Du kan gratis og uforpligtende prøve en demo af SMSKlub herunder, så kan du selv prøve vores funktioner af.
Hvis du allerede har en kundeklub er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os, så er vi klar til at rådgive dig, og give dig indputs til din kundeklub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.