Planlæg dine markedsføringskampagner i god tid

Planlæg dine markedsføringskampagner i god tid

Det er ikke altid lige let at finde tiden til at opsætte de forskellige markedsføringskampagner – Især ikke hvis man laver dem i sidste øjeblik. Oftest vil man gerne markedsføre sig til kunder og medlemmer af ens kundeklub op til højtider og begivenheder, samtidig er der dog mange andre opgaver der skal udføres. Det er derfor en god idé at planlægge de forskellige markedsføringskampagner i forvejen.

SMS og e-mail markedsføring til din kundeklub

Med en kundeklub fra SMSKlub kan du brug SMS og e-mail markedsføring i et samspil, så du rammer medlemmerne af din kundeklub. På en stille efterårsdag kan du allerede planlægge dine markedsføringskampagne til Black Friday, Nye kollektioner, Ny vintermenu, Julesalget osv.

Sådan planlægger du markedsføring til din kundeklub

I dit e-mailsystem kan du oprette og planlægge nyhedsbrevene lige så lang tid i forvejen som du vil. Du kan naturligvis også oprette SMS markedsføringen i din kundeklub i forvejen. Til Black Friday kan du planlægge at der skal sendes en e-mail med dine tilbud samt informationer om åbningstider. Du kan også sende en e-mail med en invitation til dine medlemmer af kundeklubben, hvor de kan komme ind 2 timer før alle andre. Til dagen efter kan du planlægge en SMS kampagne, hvor du informerer dine kunder om at du har sendt dem en invitation på mail. Du kan også planlægge endnu en SMS kampagne, der bliver sendt dagen før Black Friday, hvor du minder dine medlemmer om at de er inviteret. Og hvis du virkeligt vil udnytte din kundeklub bør du også planlægge en kampagne, der bliver afsendt 1 time efter du har åbnet dørene, hvori du skriver at varerne bliver revet væk og de skal skynde sig hvis de skal nå at få fingrene i et godt tilbud.

Alt dette kan du altså sidde i ro og mag og planlægge lang tid i forvejen. På denne måde får du gennemtænkte markedsføringskampagner, der vil skabe resultater i din butik eller webshop

Har du brug for hjælp eller kreative inputs?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller problemer du skulle have. Har du brug for et friskt put eller en ny idé til hvordan du kan bruge din kundeklub, så vil vi gerne hjælpe dig! Hvis du endnu ikke bruger en kundeklub kan du herunder GRATIS prøve en kundeklub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.