Sådan opsætter du din tilmeldings formular

Få flere tilmeldinger i din kundeklub med vores tilmeldings formular

Vil du gøre det let for dine medlemmer at tilmelde sig din kundeklub – så har vi gjort det enkelt.

Med vores tilmeldings formular kan du få folk til at tilmelde sig via Facebook, inde på din hjemmeside, ved at sende en SMS, eller noget så simpelt som at scanne en QR Kode når de står i butikken.

Se hvor let det er at sætte op i SMSKlub.dk.

Under Indstillinger vælger du Tilmeldings formular.

I feltet Titel skriver du en overskrift til din formular, f.eks. Tilmeld dig Klubfabrikkens kundeklub, overskriften er med til at fange forbrugeren så sørg for at angive en sælgende overskrift.

Feltet Beskrivelse er en uddybning af din overskrift, gør det klar for forbrugeren hvad de får ud af at være med i din kundeklub, gør opmærksom på alle fordelene de får ved at være medlem.

I Betingelser kan du angive betingelserne for at være medlem af din Kundeklub, er disse udfyldt skal kunden acceptere betingelserne inden tilmelding.

Der er mulighed for at uploade noget grafik der kan give din Tilmeldings formular sit eget look, dette gøres under Billede.

Som minimum anbefaler vi din grafik er 600 x 315 pixels, for at facebook også tager billedet med når der deles på facebook.

Vi sørger selvfølgelig for at tilmeldings formularen ser korrekt ud både på Computer, Mobil og Tablet, så vær ikke bange for om grafikken passer, der hjælper teknikken dig på rette vej.

Nederst vælger du de oplysninger kunden skal angive i din formular – sørg for at vælge så få som muligt, så det er let for kunden at tilmelde sig.

Til sidst gemmer du formularen, og den er klar til brug.

Brug din tilmeldings formular

Når din formular er gemt, for du mulighed for at bruge den.

Facebook tilmeldings formular

Du kan knytte din formular til din facebook side, så kan kunderne let tilmelde sig via din facebook side.
Du har også mulighed for at dele linket til din formular direkte på din tidslinje – få dine venner til at dele det, så du får flere medlemmer.

På din hjemmeside

Formularen kan integreres med din hjemmeside, du kan både få den som en integreret del af din hjemmeside, brug iframe koden, som dit web bureau kan implementere.
Du kan også linke direkte til formularen, sørg for at lave en god beskrivelse på din hjemmeside, så du sælger det til folk, og de er klar over hvilke fordele de får som medlem.

QR Kode i din butik

Du kan downloade QR koden, den kan integreres i dit eksisterende materiale, og få dit eget look, så er det let for folk at scanne koden, de kommer direkte ind til formularen, som tilpasser sig til deres smartphone.

Tilmeld via SMS

Du kan også få tilmeldinger via SMS, kunderne skal sende dit keyword til 1272.
Keywordet kan du finde under Din konto eller ved at trykke på SMS i tilmeldings formularen.
SMS tilmelding kan supplere QR Koden, så det er let for folk at tilmelde sig, samtidig kan du trykke den på dine bonner så folk også efter købet kan få en reminder om din kundeklub.

Når du bruger formularen med SMS tilmelding er det en god ide at indsætte formularen i din velkomst besked, dette gøres under Indstillinger og System beskeder

Sådan får du FLERE MEDLEMMER i din Kundeklub

Vil du have flere medlemmer i din kundeklub? Vi har skrevet et par gode råd til at få flere medlemmer!

Tilmeldings formular er et ekstra modul!

Tilmeldings formular – 49 ,- / måned

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.