Sådan sætter du din SMS Kampagne op til din Kundeklub

Det skal være nemt og brugervenligt at sende en SMS kampagne

Vil du se hvor stor effekt det har at sende en SMS Kampagne til dine kunder, og hvor hurtigt de kommer ned i butikken, så har vi gjort det let!

I vores kundeklub, er det let at sætte din SMS Kampagne op til dine kundeklub, du kan segmentere på alder, butik, kundegruppe, bonussaldo og meget mere.

Se hvor let det er at sætte op i SMSKlub.dk.

Under SMS vælger du Ny kampagne.

I feltet SMS Besked skriver du indholdet i din SMS, du kan indsætte et eller flere flette felter, så beskeden bliver personlig med kundens navn, eller bonus saldo.
Der kan være 160 tegn i en SMS, men bliver den længere kan du tage det helt roligt, rent teknisk vil det være flere beskeder, men når kunden modtager beskeden, ser de den som en SMS.

Når din besked er sat op, går du til feltet Afsender, har skriver du afsenderen på din SMS, op til 11 tegn, så det kunne f.eks. være din butiks navn.

Til sidst vælger du hvornår den skal sendes i feltet Tidspunkt.

For en sikkerheds skyld, kan du trykke på knappen Test SMS, så kan du sende en test til et nummer der er medlem af klubben, og kontrollere alt er OK, inden du sender din besked.

Til sidst trykker du Send SMS, så sender vi din SMS Kampagne på det tidspunkt du har valgt.

Se din kø, og tidligere sendte beskeder

I menuen under SMS og Kampagne kø, kan du se alle de kampagner du har sat op. Du kan kopiere dem til en ny kampagne, eller redigere dem.

I menuen under SMS og Sendte kampagner, kan du se den SMS, du allerede har sendt, samt hvor mange modtagere kampagnen er sendt til.
Vil du genbruge din SMS Kampagne du sendte ud til sidste års Black Friday, kan du nemt søge på Black Friday, og kopiere den til en ny kampagne.

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.