Kundeklub for bagere

Kundeklub for bagere

Du har helt sikkert hørt om dem, eller måske har du allerede en. Kundeklubben er kommet for at blive. Det er svært at få nye kunder ind i butikken – Til gengæld er det nemmere, at få kunderne til at komme igen. Her er kundeklubben et vigtigt redskab, som kan få dine kunder ned i butikken igen, igen og igen.

Der er mange bagere i Danmark, og mange af kunderne er stamkunder. Derfor er der også rigtigt mange muligheder for, at skabe en værdifuld kundeklub. Her kommer vi med vores bud på, hvordan du som bager kan bruge din kundeklub.

Send Kupon med specielle tilbud

Kunder elsker at få noget gratis. Ved at give dem en lille ting kan du næsten være sikker på, at de kommer ned i butikken. Når de er kommet ned i din butik går de oftest hjem med mere end hvad de kom efter.

F.eks. kan du give dem én gratis fastelavnsbolle, eller en gratis onsdagssnegl. Du kan nemt og hurtigt oprette en kupon i SMSKlub – Vi sørger for det hele (f.eks. kan kuponen kun blive brugt en gang pr. medlem). Når du har oprettet din kupon, skal du blot sende den afsted til de kunder du ønsker!

Send markedsføring ud med forudbestillinger op til helligdage

Et andet smart trick, er at sende en SMS ud hvor du fortæller dine kunder, at de kan lave forudbestillinger op til helligdage. Dette skaber mersalg, da du minder dine kunder om, at de skal have købt bagværk til den kommende helligdag. Samtidig kan det være med til, at give dig et overblik over hvor meget i skal have klar.

Send markedsføring kort før lukketid med dagens “rester”

Ved at sælge en pose med rester billigt bliver kunderne glade, og i mindsker samtidig madspild. Det er dog vigtigt, at i ikke gør det til de samme kunder hver dag, da det blot vil gøre at de ikke længere vil købe noget til fuld pris når de alligevel kan få det billigere når ved lukketid.

Hvert 10. rugbrød gratis med stempelkort!

Du kan med fordel benytte stempelkort til mange forskellige ting. F.eks. kan du give hvert 10. rugbrød gratis med et stempelkort. Du kan oprette og administrere elektroniske stempelkort nemt og simpelt med SMSKlub. På den måde kører det hele nemt og simpelt digitalt. Så du slipper for de gamle papkort, som kunderne glemmer, eller smider væk.

Vær kreativ og prøv noget nyt i din kundeklub

Det er vigtigt at du bruger din kundeklub og prøver at skabe en relation til kunderne. Du kan nemt og simpelt forenkle og automatisere mange administrative opgaver med SMSklub, læs mere om vores andre funktioner.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.