Brug din kundeklub og skab mersalg i din cykelbutik

Brug din kundeklub og skab mersalg i din cykelbutik

Som cykelforhandler kan du bruge en kundeklub til mange forskellige former for markedsføring. Her giver vi dig nogle tips og tricks til hvordan du får mest muligt ud af din kundeklub.

Send tips og tricks til lapning af cykler på SMS, og gør dine kunder glade!

Det er vigtigt at du skiller dig ud overfor dine kunder, og skaber en relation til dem. Dette kan du gøre ved at sende nogle tips og tricks ud på SMS. Du kan f.eks. sende tricks til hvordan man lapper sin cykel. Et andet eksempel kunne være at sende dem en påmindelse om at det er ved at være tid til at få forårsklargjort landevejscykler, eller efterårsklargøring af mountainbikes.

Lav kundearrangementer, og giv dem en tilknytning til din butik!

Cykelture er et oplagt arrangement. Der kan f.eks. afholdes en cykeltur på mountainbikes, men også for dem som har en citybike, og nyder en hyggelig tur til vandet. På denne måde får du mulighed for at opfordre dine kunder til at komme ud på cyklen, samtidig med at du får mulighed for at få en snak med dem.

Oplæg om cykling er spændende for dine kunder, så hvorfor ikke holde det i din butik? En mulighed kunne være at få en tidligere cykelrytter til at holde et oplæg om sin karrierer. Du kan også prøve at få en professionel træner til at komme og holde et oplæg.

Hjælp dine kunder ved at invitere til en lærerig aften. Her kan du vise dine kunder hvordan de nemt og hurtigt vasker og vedligeholder deres cykler.

Uanset hvilket kundearrangement du vælger at afholde, så kan du markedsføre det direkte til din kundeklub med SMS.

Automatisk SMS til at informere dine kunder om at det er tid til at få vedligeholdt deres cykel

Vores modul ”Automatisk SMS” kan hurtigt og nemt opsættes til at automatisk at sende SMS’er til de af jeres kunder som har købt en cykel og har tilkøbt service. Opsætningen skal kun ske en gang, og processen er simpel.

Du skal blot vælge hvilken trigger der skal udløse den automatiske SMS.

Bagefter skal du vælge hvilke varenumre der skal udløse de automatiske SMS’er, og så skal du skrive beskeden. Du kan se et eksempel herunder.

Denne smarte funktion kan også benyttes til automatisk at sende SMS’er ud hvis kunderne ikke har været i din butik i f.eks. de sidste 3 mdr. Der er altså massere af muligheder med automatisk SMS.

Skab relationer til dine kunder

Du kan vise dine kunder at du kender dem, og sørge for at give dem en fordel ved at være medlem af din kundeklub på mange måder.

Få din egen App med kundekort. På den måde bliver du digital, og dine kunder slipper for at bøvle rundt med plastikkort. Du skal blot levere indholdet, og så sørger vi for at udvikle og udgive den i App Store og Google Play.

Bonus programmet sikre at dine kunder kommer tilbage. I din kundeklub kan du give dem bonus for deres køb, og du vælger selv om bonussen skal gives i procent eller point.

Begynd at opbygge din kundeklub

Det kan være meget værdifuldt for din virksomhed at have en god kundeklub. Dette tager tid at opbygge, og kunderne skal plejes. Mange af processerne kan forenkles og automatiseres ved brug af SMSklub.dk. Vi levere en skalerbar og solid løsning, hvor du nemt og simpelt kan håndtere dine kunder.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.