Campingforhandlere brug jeres kundeklub og skab mersalg

Campingforhandlere brug jeres kundeklub og skab mersalg

Som campingforhandler kan du bruge en kundeklub til, at lave mersalg til de kunder du allerede har. Med SMSKlub kan du nemt og simpelt begynde at markedsføre dig gennem flere markedsføringskanaler. En kundeklub er især god til at få kunder i butikken udenfor højsæsonen. Her giver vi dig som campingforhandler nogle konkrete tips & tricks til hvordan du kan bruge din kundeklub til at få kunderne til at komme igen og igen.

SMS markedsføring ved åbent hus

Med SMSKlub bliver kunderne nemt oprettet direkte i kassen når de handler. Herefter har du muligheden for at sende SMS markedsføring direkte til dem. 98% læser deres SMS’er og du er derfor sikker på at ramme dine kunder. Du kan f.eks. bruge SMS markedsføring når du holder åbent hus, eller når du holder tilbuds weekender.

Send kupon med tilbud eller gratis pølse og øl

Ved at sende en kupon med en gratis øl til åbent hus, eller et godt tilbud, får du kunderne ned i din butik. Her får du så muligheden for at sælge og mersælge. Ved at benytte SMSKlub’s kupon modul sikre du dig, at kuponen kun kan indløses én gang, samtidig med at det er nemt at oprette for dig.

Bonusprogram

Et andet godt værktøj til at få kunderne til, at komme igen er at give bonus i enten point eller procent. Bonus har den væsentlige fordel i forhold til at give rabat, at du både giver kunderne noget og samtidig giver dem et incitament til at komme tilbage til din butik og bruge den opsparede bonus. SMSKlub kan integreres med din kasse, så det hele kører automatisk.

Desuden kan du bruge modulet Automatisk SMS til, at minde dine kunder om hvor meget bonus de har opsparet i din butik. Dette er en meget effektiv måde at få kunderne ned i butikken.

Elektronisk Stempelkort | Få hver 10. toiletvæske gratis

Ved at oprette stempelkort til produkter som ofte sælges giver du dine kunder en tilknytning til din butik. F.eks. kan du give dine kunder hver 10. toiletvæske gratis. Stempelkortet oprettes nemt, og kører helt automatisk sammen med kassen. Klippene gives ved at sælge bestemte varenumre og indløses ved at oprette et 0,- produkt med andet varenummer.

Begynd at bruge din kundeklub i dag!

Du har nu fået et par bud på hvordan du som campingforhandler kan bruge en kundeklub. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at få en gratis demo af SMSKlub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.