Brug en kundeklub på campingpladsen og skab mersalg

Brug en kundeklub på campingpladsen og skab mersalg

Kundeklubben er et vigtigt redskab til at få kunderne til at komme igen. På en campingplads kan der med fordel benyttes SMSKlub, da processerne i høj grad er automatiseret og simple. Kundeklubben kan både benyttes til at sende servicemeddelelser, mersalg samt at få campisterne til at komme tilbage til lige netop din plads. Har har vi samlet vores tips & tricks til hvordan du kan bruge en kundeklub bedst muligt.

SMS markedsføring med aktiviteter på pladsen

Ved at sende markedsføring ud med de aktiviteter, der foregår på pladsen sikre du dig et godt fremmøde, og dermed glade gæster. Et eksempel vil f.eks være at skrive ud lidt før at toget kører afsted.

Send en kupon med en gratis is

Hvis du sender en kupon med en gratis is på en varm sommerdag kan du være helt sikker på at der ikke går længe før at dine kunder står klar, og de køber forhåbentligt mere end en is. Med SMSKlub kan du nemt og hurtigt opsætte kuponer, der kun kan bruges en gang.

Special-tilbud til bestemte grupper

Med kundegrupper kan du dele dine gæster op, så du kan sende bestemt information ud. Det kan være salg af gas-test til fastliggere, som ikke er relevant for nomade-campisterne.

Informationer om området, events o.l. til nomade-campisterne, som fastliggerne godt ved.

Tilmelding til begivenheder

Hvis der lægges begivenheder op på Facebook, kan der med fordel sendes SMS ud til de besøgende på pladsen med link til begivenheden på Facebook, så man sikre at alle besøgende ser begivenheden.

Serviceinformationer

Hvis du ønsker at informerer enkelte gæster omkring deres vogne eller telte ifm. uvejr eller lignende. Det kan også være generel information til alle omkring, at I har været rundt på pladsen ifm. kraftig regn eller blæst og kontrolleret at alt er som det skal være.

Begynd at bruge din kundeklub i dag!

Hvis du er interesseret i flere af SMSKlubs funktioner kan du se dem her. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at få en gratis demo af SMSKlub.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.