Kundeklub til Foodtrucks

Kundeklub til Foodtrucks

Har du en Foodtruck, madbod eller et sted du flytter rundt og sælger mad fra? Så kan du hente nogle lavthængende frugter ved at implementere en kundeklub sammen med dit kassesystem. Men det er vigtigt at du bruger de funktioner som din kundeklub har. Herunder giver vi dig et par tips & tricks til hvordan du kan bruge din kundeklub, og skabe mersalg!

Send ugens menukort ud med SMS markedsføring

Med SMS markedsføring kan du hurtigt og nemt nå ud til din målgruppe. Ikke nok med det så kan du benytte segmentering, så det kun er dem som bor i det område du er i der modtager din annoncering. Men hvorfor skal du overhovedet benytte SMS markedsføring? Fordi det virker – 98% læser en SMS når de modtager den. Her kan SMSKlub hjælpe dig vi tilbyder dig nemlig et simpelt system til din foodtruck, som endda integrere med dit kassesytem. Med vores system kan du nemt og billigt sende SMS markedsføring til dine kunder – Så du kan se salget stige.

Samarbejd med virksomheder og giv deres medarbejdere mere i bonus

En oplagt mulighed er at tage kontakt til virksomheder og tilbyde dem en attraktiv aftale. Her kan du f.eks. give dem 15% i bonus i stedet for 5%. På den måde kan du få faste kunder, som kommer ofte, og dermed få mere loyale kunder i din foodtruck.

Giv dine kunder et stempelkort

En anden effektiv metode er at lave et stempelkort. Her kan du give dine kunder noget gratis hver 10 gang de handler. På den måde sikre du dig at de kommer igen, for de skal jo lige have samlet nogle flere stempler. Her det lettest for såvel dig som dine kunder at have stempelkortet digitalt. Det kan du naturligvis oprette i SMSKlub.

Begynd at bruge din kundeklub!

En kundeklub kan med garanti øge salget i din foodtruck, så hvis du ikke allerede har en vil vi klart anbefale dig at prøve det af – Vi er sikre på at det vil give dig resultater.
Husk du kan altid prøve SMSKlub GRATIS, og vi står altid klar til at give dig et par ekstra tips & tricks.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.