Omnichannel i din sportsbutik med en kundeklub

Omnichannel i din sportsbutik med en kundeklub

Omnichannel er blevet en af de helt store markedsføringsbegreber. Forbrugerne benytter i stigende grad mere tid på deres smartphones og internettet. Det har medført mange nye digitale markedsføringsmuligheder.
Forbrugerne bliver udsat for markedsføring når de f.eks. scroller gennem familieferiebillederne på Facebook og Instagram, roder igennem deres mails, søger efter sportsbutikker på Google eller er medlem af en god kundeklub. Der er utallige muligheder, og det er derfor vigtigt at forbrugerne ikke får et forvirrende indtryk af din butik, men at du giver dem et troværdigt og positivt helhedsindtryk. Forbrugerne forventer at opleve omnichannel effekten, hvis de er medlem af din kundeklub ellers vælger de blot konkurrenten.

Det betyder at når medlemmerne i din kundeklub køber noget i din fysiske butik og opsparer bonus, så forventer de også at de kan bruge deres opsparede bonus i din webshop. Der er utallige muligheder, og hvis du bruger din kundeklub effektivt og giver dine medlemmer værdi, vil du få mere loyale kunder i din sportsbutik.

Integrer med dit kassesystem & din webshop

Med en kundeklub fra SMSKlub kan du give dine kunder omnichannel effekten i din sportsbutik. Vi har nemlig klaret den besværlige del med at integrere med dit kassesystem og webshop – Men det stopper ikke her, vores kundeklub integrer også med dit e-mailsystem. Alt dette gør at når medlemmerne af din kundeklub køber noget i din butik eller i din webshop, så bliver medlemmets oplysninger synkroniseret og opdateret på tværs af hele kundeklubben. Hvad kan du så bruge det til i din sportsforretning? Helt konkret betyder det at medlemmerne af din kundeklub ikke kun føler sig ”velkomne” i din fysiske butik men også på din webshop, da de opnår de samme fordele i din kundeklub.

Se kundeklubbens integrationer herunder

Med SMSKlub kan du give dine kunder en unik købsoplevelse

I dag efterspørger forbrugerne i stigende grad at det skal være en unik oplevelse at købe et produkt. Med SMSKlub kan du simpelt automatisere processerne, så dine medlemmer af din kundeklub vil få et endnu stærkere bånd til din sportsbutik og din kundeklub. Det handler om at give medlemmerne af din kundeklub det ekstra som de ikke forventer. Det vil f.eks. sige at hvis et medlem før har købt noget på din webshop, og kommer ned i din sportsbutik, hvor du slår kunden op når der skal betales, så kender du pludselig kundens navn, deres bonus, om de er medlem af en bestemt kundegruppe osv. Alt dette kan ekspedienten bruge til at give kunden en oplevelse af værtskab og personlig betjening.

SMS & E-mail markedsføring med SMSKlub

En vital og effektiv funktion i en kundeklub af SMSKlub er SMS markedsføring, hvor du billigt og hurtigt kan sende dit budskab ud til medlemmerne af din kundeklub! 98% læser SMS markedsføring (tallet taler for sig selv). Men i disse omnichannel tider, er det vigtigt at du rammer dine medlemmer af din kundeklub ensartet gennem flere forskellige medier. Derfor er det ideelt at kombinere SMS og e-mail markedsføring.

Du kan f.eks. oprette en e-mail markedsføringskampagne med tips til hvordan dine medlemmer af din kundeklub bedst rengør løbesko. Med e-mail markedsføring er det typisk kun 50% der åbner din e-mail og endnu færre der faktisk laver en handling. Derefter kan du opsætte en SMS med en kort opsummere din e-mail til de medlemmer, som ikke har åbnet din e-mail. Du kan derefter opsætte en anden SMS med en opfordring til handling til de medlemmer, som har læst din e-mail.

Efter at dine medlemmer har købt et par løbesko i enten din fysiske butik eller din webshop vil de modtage den e-mail du i forvejen har lavet. Hvis de ikke reagere på den vil medlemmet af din kundeklub modtage SMS markedsføring der rammer dem.

Der er mange muligheder for hvordan du kan kombinere din SMS og e-mail markedsføring med en kundeklub fra SMSKlub – Du kan også sende en SMS til de af medlemmerne der ikke har læst e-mailen om dit store udsalg, og sende en SMS med en påmindelse om at udsalget slutter i morgen.

SMS markedsføring i din kundeklub

Begynd at bruge din kundeklub!

Du kan altså markedsføre dig til din kundeklub på mange forskellige måder. Det handler bare om at komme i gang. Det er nemt at få nye medlemmer til din kundeklub, du skal blot bede om deres telefonnummer når de handler, og indtaste det på kassen. Efterfølgende modtager kunden en SMS med et link, hvor de kan udfylde deres oplysninger. Er du interesseret i at prøve en kundeklub tilbyder vi at opsætte en GRATIS demo til dig – Klik herunder og prøv en kundeklub selv.

Prøv en GRATIS demo af SMSKlub i dag!

Du kan helt gratis og uforpligtende prøve SMSKlub.dk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her!

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.