KUNDEKLUB TIL WEBSHOP!

FRA KUN 399,-

Vi tilbyder en smart kundeklub, som integrer med din webshop. Det skaber mersalg og loyale kunder!

Webshops & E-mail marketing

SMSKlub integrerer i øjeblikket med flere forskellige webshops og mailsystemer. Vi arbejder hele tiden på at komme til at integrer med endnu flere. Derfor er du meget velkomment til at Kontakte os, hvis din webshop eller mailsystem mangler.

Hvorfor skal du bruge en kundeklub i din webshop?

En kundeklub er et meget effektivt værktøj, til at skabe salg til dine eksisterende kunder. Med SMSKlub får du en kundeklub, som er fuldt integreret med din webshop og mailsystem. Med SMSKlub får du mulighed for at udsende SMS markedsføring, som har en åbningsrate på 98%. Dermed får du en unik mulighed for at lave en sammenhængende markedsføring, hvori du f.eks. kan opsætte systemet til automatisk at sende en SMS til alle dem, som ikke har åbnet dit nyhedsbrev. Nogle kalder det Omnichannel – Vi synes bare det er smart.

Medlemshåndtering

Med vores brugervenlige system har vi gjort det nemt for dig at oprette og opdatere dine medlemer. Det er f.eks. overskueligt og nemt at vælge den rigtige målgruppe.

Bonusprogram

Du kan nemt og simpelt give dine kunder bonus når de handler, som du kan afregne i point eller procent.

Fødselsdagsbeskeder

Hvem elsker ikke at få en hilsen på sin fødselsdag? Med din SMS Kundeklub, kan du let opsætte en fødselsdags hilsen.

Avanceret segmentering

Vi har gjort det let at vælge den rigtige målgruppe.Du kan målrette dit budskab udfra Køn, Alder, Post Nr., Butik eller deres opsparede bonus saldo.

E-mail

Med SMSKlub kan du sende E-Mail nyhedsbreve til din kundeklub. Vores system kan synkronisere dine kunder til Ubivox og MailChimp.

Flere butikker

Har du flere butikker? I SMSKlub er det ikke noget problem! Du kan oprette alle de butikker du vil. Hver butik for deres eget login til klubben, og du kan styre de rettigheder de har i klubben

SMS Afsendelse

Vil du give dine medlemmer et godt tilbud, eller fortælle dem at du holder “Open by night”? I SMSKlub kan du hurtigt og nemt sende SMS’er til dine kunder.

Dashboard

Dashboardet giver dig overbliket over din kunderklub. Her kan du bl.a. se hvordan dine kunder tilmelder sig, medlemsomsætningen fordelt pr. butik og meget mere.

Nem tilmelding

Vi har lavet tilmeldingen så nem som mulig. Du kan tilmelde kunder direkte på kasse systemet. De kan også tilmelde sig ved at sende en SMS, skanne en QR kode, udfylde en formular på din hjemmeside eller Facebook side.

Prøv en SMS Kundeklub GRATIS!

Udfyld dine oplysninger herunder, så opretter vi en GRATIS demo kundeklub til dig!

Vælg din kassesystemsleverandør her:

Vælg dit webshop system herunder:

© SMSKlub ApS

Sælg mere med vores 3 Tips

Tilmeld dig og modtag vores whitepaper med 3 effektive salgstips

Tak for at du downloadede vores whitepaper. Du modtager det på din e-mail i løbet af få minutter.